StoryEditor
ŽivotGolišavi gradonačelnik

Na omiljenoj gradskoj plaži 'uhvatili' smo Oparu i suprugu Danielu: slobodan dan proveli su na moru, guštali su u ljetnim čarima u listopadu

12. listopada 2019. - 17:41
IMG-20191006-WA0011

Split se danas sunča na 22 stupnja Celzijeva, a more se mreška na njih 21, prema podacima DHMZ-a. Zvuči nemoguće za jednu subotu koja je skoro pa "s one strane" jesenskog listopada, ali tako je.

No podaci vam i ne trebaju ukoliko ste se našli negdje na otvorenom - Splićani se kuhaju kao da je bablje ljeto u punom zamahu.

Neki su ovaj čudni temperaturni poklon odlučili iskorititi kako i priliči. Nije sredina kolovoza, ali kao da je, danas su gradske plaže pune. Nešto je manje hrabrih kupača, no zato vrve onima koji su se po suncu uputili u šetnju na svježem zraku.

Među hrabrima smo pak "uhvatili" dva poznata lica. Gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom se i danas odlučio bućkati na Jadranu, omiljenoj plaži supružnika.

Na Sustipanu su guštali u suncu i moru, a naš ih je fotoreporter susreo u dobrom raspoloženju. Bilo ovo Krstulovićima posljednje ljetno kupanje ove godine ili ne, bar znaju da su ga iskoristili kako spada.

Izdvojeno

27. srpanj 2020 05:08