StoryEditor
ŽivotPADALI S NOGU

Na Crni petak gubili su se živci i bacala roba, Sonja Kovač se pohvalila šik ulovom, a evo što se dogodilo Nikolini Pišek

Piše M.K.
24. studenog 2018. - 19:38
kovac_sonja9-110317

Zovu golemih, što stvarnih što lažnih popusta usprkos, mnogima nije padalo na pamet "ucrniti se"  na Crni Petak. Ni financijski, ni sa živcima. Kolone automobila koje su jučer začepile glavne splitske ulice koje su vodile prema dvije šoping meke bile su dovoljan alarm razumnome da se ludilu ne priključuje.

I kad se može željeni odjevni komad kupiti "u po cijene", ipak izgubi ponešto na draži i šarmu kad ga se mora pokupiti s poda gdje ga je samo ispustila nezadovoljna mušterija, a po kojem se već kovitlaju bale prašine i nakupljenih dlaka.

Tako je bilo (osim što je još bilo i vruće, histerično, svako malo na rubu incidenta što zbog željenog predmeta, što zbog parkinga i vožnje) kažu svjedoci, jučer u Splitu, jednako tako i u Zagrebu i u drugim većim gradovima, a ni ostatak svijeta nije mimoišao šoping nadražaj.

Odoljeti mu nije mogla ni voditeljica Nikolina Pišek, premda je u razgovoru s pratiteljima na Instagramu otkrila da na kraju nije ništa kupila.

Podijelila je zato fotografiju koja je zabavila fanove, a koja dočarava kako je šoping atmosferu podnijela njezina kćerkica Sofija Una.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

Sonja Kovač ipak nije propustila "ubosti" šik komad. Na Instagramu se pohvalila novim Balenciaginim salonkama.

Glumica Ecija Ojdanić presretna je ustvrdila kako je "baš briga za Crni petak", kad je bundu i kapu dobila na poklon od Roberta Severa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Lana Jurčević je ipak objavom najviše zaintrigirala pratitelje. Objavila je fotografiju u preseksi zlatnoj haljini uz poruku: "Jedna crna fotka za crni petak! A crni je zato što će mene zavit' u crno...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 21:42