StoryEditorOCM
Životbračna drama

Muž šokirao suprugu zahtjevom za DNK testom tek rođenoga djeteta: ‘Voljela bih da ga nikad nisam rodila‘

Piše mozaik sd
7. studenog 2023. - 12:13

Parafrazirajući prvu rečenicu "Ane Karenjine" Lava Nikolajeviča Tolstoja o obiteljima, moglo bi se reći i da su "Svi sretni brakovi nalik jedan na drugi, a svaka nesretni brak nesretan je na svoj način".

Tako je teški problem u do tada skladan i sretan brak 29-godišnje novopečene mame i njenog supruga donio njegov zahtjev da se napravi DNK test njihovog sina, uz riječi "Samo želim biti siguran, dušo" i priznanje da je to oduvijek planirao.

Šokirana žena, koja mu nije dala nikakvu naznaku da ga je možda varala, mučno iskustvo je podijelila na društvenoj mreži Reddit.

"Moj muž je tražio test očinstva i toliko ga mrzim zbog toga i voljela bih da nisam imala dijete s njim. Toliko sam uvrijeđena i zgrožena i moram vrištati negdje izvan dohvata svog muža. Upravo sada sjedim s rezultatima testova i papirima za razvod. I naravno on je otac. Imala sam ukupno tri spolna partnera u svojih 29 godina života. Gledajući njegovo lice svaki dan od tada, požalim što sam ga ikada pustila u sebe. Shvaćam da nije zaslužio ono što sam učinila za njega. I da ne postoji ništa što bi mogao učiniti u svome životu, a što bi bila jednaka žrtva. Volim našeg sina, ali voljela bih da ga nikad nisam rodila", napisala je žena na Redditu, prenosi Stil.

image

DNK test odličan je u forenzici, u braku baš i ne

/Shutterstock

I to nije sve što je napisala ta mlada, duboko ogorčena žena i majka.

"Osjećam se povrijeđeno, izdano i iskorišteno. Nikad ne bih imala dijete s tim čovjekom da sam znala da je sve ovo planirao tražiti. Neću imati dodira s roditeljstvom, a ako ikad budem planirala imati još djece, kao što ‘smo‘ se dogovorili, bit će to s donorom sperme. I moja će žrtva biti moja. Također, nikad mi nije bilo tako drago to što je tražio predbračni ugovor. Nadam se da se zabavlja u prljavom jednosobnom stanu. Ponijet ću svojih 200 tisuća godišnje sa sobom jer si htio biti siguran da smo se odrekli mogućnosti alimentacije", završila je ona svoju objavu objasnivši da je sada podnijela zahtjev za razvod, unatoč tome što ju je suprug molio da to prebole.

podrška u komentarima

Naravno da ta osobna i emotivna objava nije ostala bez reakcija.

Komentatori su 29-godišnjoj mami čestitali na odlasku od supruga. "Za mene nije čak ni traženje testa - nego činjenica da je on to želio, ali je to prešutio od tebe kad si pričala o trudnoći i kad si bila trudna. Je li bio s tobom u rađaonici itd.. Zadržavanje za sebe bilo je varljivo i manipulativno. Nije ti dopustio da doneseš informiranu odluku o tome želiš li djecu s njim", jedan je od komentara.

image

Ocu nije bilo dovoljno rođenje djeteta, htio je biti siguran da je zaista njegovo (ilustracija)

/Shutterstock

"Tako mi je žao što prolaziš kroz ovo. Nadam se da će on do kraja života proći kroz svako crveno svjetlo. Nadam se da će uvijek udarati nožnim prstima o kauč. Nadam se da mu gume i rola toaletnog papira kronično prazne. Nadam se da su mu čarape uvijek mokre. I neka svi njegovi stolovi imaju jednu nogu kraću od ostalih i neka nikad nema dovoljno tople vode da se dobro istušira", napisao je drugi korisnik, prenosi Stil.

Suprug koji je tražio DNK test osim što može biti siguran da je dijete njegovo, teško da može doći do pouzdanog dokaza da je pogriješio. Međutim pouzdano je da je ostao bez braka i supruge. Ovaj slučaj još je jedan dokaza da brak nije egzaktan i da nije znanost. Srećom.

image

Zahtjev za DNK tstom rezultirao je zahtjevom za razvod (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:56