StoryEditorOCM
Životčešće od očekivanog

Muškarac otvoreno progovorio o svojoj fantaziji, potražio i pomoć: ‘Opsjednut sam time, strahujem da sam perverzan‘

Piše Mozaik SD
17. ožujka 2024. - 16:52

Konzultantica Deidre već godinama surađuje s britanskim The Sunom, a muškarci i žene joj se obraćaju sa svojim problemima mahom ljubavne i seksualne prirode. Ovoga puta obratio joj se muškarac koji se zabrinuo zbog svoje nove preference. 

Ispričao je kako ima 46 godina, a njegova partnerica 45. Nedavno su u krevetu pričali o svojim bivšim seksualnim iskustvima, a on je shvatio kako ga jako privlači ta ideja da ona bude s nekim drugim. 

- Misao o mojoj djevojci kako ima seks s drugim muškarcem toliko me uzbuđuje da želim pretvoriti svoju fantaziju u stvarnost. Brinem se da me to čini pomalo čudnim ili perverznim. Zajedno smo već tri godine. Kada je opisivala svoja prethodna seksualna iskustva, primijetio sam da postajem sve više uzbuđen. Od tada smo razgovarali o tome svaki put kad smo se seksali, i to je učinilo naše orgazme puno jačima. Čak smo nastavili našu fantaziju kada smo otišli u restoran. Razgovarali smo o muškarcima na drugim stolovima, i tražio sam je da opiše točno što bi im dopustila da joj rade. Jučer navečer izrazio sam svoje misli, rekavši joj: "Trebali bismo prestati pričati o tome i zapravo to učiniti. Želim te gledati s drugim muškarcem." Bio sam nervozan, ali mislim da joj se svidjela ideja. Sada sam zabrinut da sa mnom nešto nije u redu jer to želim. Nikada prije nisam osjećao tu potrebu s bilo kim drugim, a ipak sada sam opsjednut time. Nemam pojma kako to organizirati. Ne želim da to bude muškarac kojeg poznajem - ispričao je muškarac te rekao kako isto tako ne želi vidjeti svoju partnericu s nekim koga je upoznala u pubu. 

Deidre mu je objasnila kako te njegove želje nisu ništa čudno i kako nema razloga za brigu i sram, ali svejedno mora biti oprezan. 

- Imati tu vrstu seksualne fantazije mnogo je češće nego što možete zamisliti, i to vas ne čini čudnim. Želja da vidite svoju partnericu s drugim muškarcem je želja biti kukavicom. Ali pretvaranje fantazija u stvarnost rijetko ide onako kako ste zamislili. Čak i ako se vaša partnerica složi, i pronađete voljnog muškarca da ima seks s njom pred vama, ne znate kako ćete se zbog toga osjećati.  Mogli biste postati ljubomorni ili uznemireni. A najgore što se može dogoditi je da to ima negativan utjecaj na vaš inače snažan odnos. Pažljivo razgovarajte sa svojom partnericom o ovome i donesite zajedničku odluku s kojom ćete oboje biti zadovoljni. Ponekad je fantazije najbolje zadržati u sferi mašte, zaključila je Deidre.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:10