StoryEditorOCM
ŽivotZAČINI ŽIVOTA

Muškarac ispod zidnog tapeta našao uzbudljivu poruku iz 1975.! A onda je okrenuo sve da pronađe i autoricu, evo priče

Piše MOZAIK SD
17. rujna 2024. - 16:44

Brojne kuće i stanovi, u kojima su desetljećima ranije živjele druge obitelji prije vas, znaju skrivati uzbudljive relikte prošlosti, koji mogu katkad biti divno iznenađenje i uzbuđenje.

Na Redditu je jedna objava na ovu temu izazvala veliko oduševljenje.

Naime, čovjek je renovirao svoj dom i kad je skidao stare zidne tapete naišao je na zagonetnu poruku napisanu 1975. godine.

Slikao ju je i objavio na društvenim mrežama. Objasnio je kako je saznao da ih je ispisala tada tinejdžerica Eileen Walmsley, a riječi na zidu su ga isprva jako zbunile.

Poruka je glasila: "Ja sam ovdje, ti si tamo, odvojeni s vremenom. Kakva je budućnost? Ili sam ja prošlost? Jedini odgovor na to – ti si moja budućnost, ja sam tvoja prošlost. Želim ti dobar dan", glasila je poruka.

Vlasnik stana je zamolio da mu se pomogne pronaći Eileen, gotovo 50 godina nakon što je na zidu svoje sobe ispisala ovu poruku. I uspio je!

Otkrio je da je Eileen danas u svojim 60-ima i preziva se Palmer. Oduševila se kad je saznala da je njena poruka "preživjela" i našla svog čitatelja.

Za britanski Mirror je otkrila da je poruku napisala dok su joj roditelji renovirali sobu.

U komentarima je bilo zanimljivo pročitati i kako se mnogima godina 1975. doima kao da je "prije Krista".

"Kad sam polagao maturu 2005. u Irskoj, u ormariću sam otkrio grafit iz 1992. U to mi se vrijeme činio pretpovijesnim!" - priznao je jedan komentator.

Drugi je korisnik otkrio: "Kao stolar znam napisati zagonetne besmislice za buduće slučajne čitatelje, siguran sam da nisam sam u tome."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 22:54