StoryEditorOCM
ŽivotIMA LI GARANCIJE...

Može li se unaprijed znati je li netko dobar u krevetu? Evo što stručnjaci za seksualne odnose kažu, postoje li znakovi

Piše MOZAIK SD
13. veljače 2024. - 12:50

Kako znati je li netko dobar u krevetu?

Seks stručnjakinja Emily Morse svoje savjete o seksu često objavljuje na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, gdje ima 240.700 pratitelja, a u nedavnoj objavi upitala je svoje pratitelje: “Koji je prvi znak da je netko vjerojatno odličan u krevetu?” Pitanje je pregledano 105.400 puta, a neki su pratitelji napisali: “Za mene bi dobar pokazatelj bio način na koji se netko ljubi, piše Krstarica.

image
/Shutterstock

"On se dobro ljubi i zna plesati", "Njemu je ugodno govoriti o tome otvoreno i iskreno", "Intenzivan kontakt očima." Baš intenzivno", glasili su neki od komentara. Drugi smatraju da se ne može znati unaprijed.

Seksualna stručnjakinja Bethany Riccardi vjeruje da samopouzdanje ima veliki utjecaj na kvalitetu nečijeg seksualnog života. "Kad si samouvjeren, ostaviš upaljena svjetla da bi bio potpuno gol." Preuzimate kontrolu nad situacijom, glasni ste i entuzijastični. Osjećate požudu", objasnio je Ricciardi.

Stručnjak za veze Kevin Darne rekao je da jednostavan pokazatelj toga tko je dobar u krevetu može biti koliko ta osoba voli seks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:07