StoryEditor
ŽivotIMOTSKI NA POPULARNOJ STRANICI

Morate vidjeti fotografiju zbog koje je svijet danas u transu od ljepote Gospinog Dolca: žvelti Dalmatinci koriste sate slave, 'udrili' su reklamu Omišu, Trogiru, Ugljanu

16. travnja 2019. - 16:20

Stadion Gospin dolac u Imotskom još je 2017. godine, prema britanskom BBC-u, izabran kao jedan od 10 najljepših stadiona na svijetu.

Danas ga je stigla posebna slava: fotografiju stadiona objavila je popularna sportska Facebook stranica SPORTbible uz kratak i efektan komentar ''Raj''!  


Ovu sportsku stranicu, naime, prati čak 11 milijuna ljudi, tako da je objava fotografije ispala fenomenalna reklama za Imotski, što se dalo iščitati iz brojnih komentara Imoćana i drugih, koji su vrlo rado zainteresiranom svijetu objašnjavali gdje se impresivni stadion nalazi.

I drugi dovitljivi Dalmatinci spremno su iskoristili objavu SPORTbiblea, kako bi milijunskoj publici promovirali i naše druge spektakularne sportske lokacije uz more, poput nogometnog stadiona u Trogiru, onog na otoku Ugljanu i u Omišu. Specifičnost samog Gospina Dolca u Imotskom jest to što je ugrađen među stijene, a nalazi se pored Modrog jezera, što ga čini zaista iznimno atraktivnim. 

Autor fotografije koju je podijelio SPORTbible je Dorjan Zadković, a na njegovom Instagram profilu vidljivo je još vrlo dojmljivih fotografija proslavljenog nogometnog stadiona i Modrog jezera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorjan (@dorjan_) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorjan (@dorjan_) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorjan (@dorjan_) on

 

item - id = 599096
related id = 0 -> 1125550
related id = 1 -> 1124918
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 22:25