StoryEditorOCM
ŽivotKAO U FILMU

Mladića u automobilu pokušala zaustaviti policija, on se uspaničio i počeo bježati: sada će u zatvor na dvije godine

Piše MOZAIK SD
23. kolovoza 2024. - 17:44

Jedan je mladić danas osuđen na dvije godine zatvora na Kaznenom sudu u Beču zbog bježanja kroz grad u prijateljevom automobilom u srpnju. Ugrozio je prolaznike vožnjom od 170 km/h. Presuda je već pravomoćna.

Mladića (23), koji već neko vrijeme nema vozačku dozvolu, pokušali su zaustavili policajci, ali on se uspaničio. Nagazio je na gas i nekoliko puta prošao kroz crveno svjetlo ili zanemario prednost. Pješaci na pješačkim prijelazima morali su skakati u stranu kako bi izbjegli da ih pregazi, piše Kurier.

Vlasnik automobila, koji je bio suvozač, zamolio ga je, bojeći se za svoj život, da konačno prekine ovu ludu vožnju. Međutim, vozač nije htio i nagazio je na gas skoro udarivši u policijski automobil.

Zatim je postalo dramatično kada je automobil s 23-godišnjakom za volanom pojurio prema gradilištu na Matzleinsdorfer Platzu. Građevinski radnici spasili su se iza dizalice i tako uspjeli spriječiti najgore. Zbog udara u stvari na gradilištu, automobilom je zaustavljena i muškarac je uhićen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 04:50