StoryEditor
Životispod vijadukta

Misteriozna ekipa na YouTubeu objavila snimku iz Hrvatske: zamaskirani se bacili u akciju nasred autoceste, teško ćete pogoditi što ih je tako 'opralo'!

Piše R. N.
24. svibnja 2018. - 22:54

Na YouTubeu je postavljen jedan zanimljiv video, ali su autori skrili svoj identitet. No, iz svega pogledanog  možemo pretpostaviti da je grupa mladića je došla na odmor u Hrvatsku, te su se odlučili malo 'začiniti' svoj odmor.

Prije nego su došli na svoje odredište stali su na autocesti, prešli ogradu i spustili se ispod visokog vijadukta, ponijeli sprejeve i dali se u oslikavanje golemog zida i stvaranja velikog grafita.

No, grafit je skriven, malo tko ga vidi, pa se postavlja pitanje kome je namijenjen ako nema publike koja će grafit gledati. 

Shvaćajući da rade prekršaj, dok su snimali svoj podvig zamaskirali su se, a video koji su nedavno postavili na YouTube su također 'blurali' kako se lica grafitera ne bi prepoznala. 
 
U tome se možda nalazi i motiv oslikavanja skrivenog zida, jer im je očito bio gušt raditi nešto zabranjeno dok ih je  'pucao' adrenalin. 

Točna lokacija akcije grafitera je nepoznata, ali je negdje na Jadranu, jer se u više navrata vide kadrovi mora. 

YouTube video su nazvali 'Best GRAFFITI Spot we ever paint - CROATIA', ili 'najbolje mjesto za grafite ikad'.  

Video je objavljen na YouTube stranici  Weasley Media, koja se u opisu predstavlja kao mjesto gdje se objavljuju uradci grafitera iz cijelog svijeta. 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 04:59