StoryEditorOCM
ŽivotVioleta omekšivači

Miris je sjećanje pretočeno u bocu

Piše PR
9. listopada 2023. - 13:47

S ovom misijom krenuli smo na naše Ultra Intense mirisno putovanje i poveli sa sobom priznate Influenserice istančanog ukusa, kako bismo i službeno predstavili našu naj noviju liniju omekšivača – Gold i Lux. Njihove mirisne komponente već su osvojile srca kupaca, a tajnu njihovog dugotrajnog mirisa otkrila je Nadia Geyken, parfumerka iz poznate kuće Givaudan. Upravo njih odabrali smo za kreiranje mirisa ove Ultra Intense linije, a pored nas, razvili su mirise za naj poznatije parfemske kuće – Dior, Gucci i Armani.

Kako bismo vam dočarali cijeli proces stvaranja, proizvodnja je otvorila svoja vrata, a team koji prati proces je proveo sve goste kroz tvornicu. Prikazana je svaka faza proizvodnje, a prepoznatljivi cvjetni mirisi brzo su se proširili zrakom i preuzeli osjetila naših gostiju. Naša voditeljica kategorije tekućeg programa, Dijana Marić, objasnila je kako smo testirali stotine uzoraka, razgovarali sa potrošačima diljem regije, dok nismo našli one koji odgovaraju. Jer upravo je parfem naj važniji sastojak koji omekšivač čini posebnim i drugačijim. Nakon same proizvodnje, uslijedilo je kratko predavanje gdje je glavnu riječ imala upravo gđa. Geyken. "Kada govorimo o omekšivačima, volimo napraviti nešto što je ugodno i pruža osjećaj sigurnosti i ugode. To jedan od atributa koje parfem treba imati kako bi odgovarao proizvodu kao što je Violetin omekšivač", rekla je Nadia i dodala: "Često odjeću koju smo oprali ne nosimo odmah idući dan, zato koristimo molekule koje su jako velike i teške, za koje znamo da ih nećemo izgubiti u procesu pranja. Koristimo sastojke poput drva, mošusa jer smo sigurni da će ostati na odjeći i do tjedan dana nakon pranja." Ostati na odjeći tjednima nakon pranja. Isti entuzijazam podijelile su i naše gošće koje stoje iza poznatih profila društvenih mreža te kažu kako ih mirisi ovih omekšivača vraćaju u vremena kojih se rado sjećaju, a uz njih stvaraju i nova sjećanja noseći odjeću koja miriše na Gold ili Lux.

Violeta Ultra Intense omekšivači predstavljaju revoluciju u njezi rublja. Zrače profinjenošću i elegancijom baš kao i grad svjetla iz kojeg dolaze. Osim što najljepše mirišu, njihova pametna formula omogućuje lakše peglanje, štiti od rastezanja i daje dugotrajan miris vašoj odjeći koji se zadržava do čak 20 tjedana. Zanosan Gold ili senzualan Lux Ultra Intense omekšivač postat će Vaš osobni miris, mekan i baršunast, stvoren da budi sjećanja na Vaše najdraže trenutke.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:55