StoryEditor
ŽivotKAO U VALCERU

Ministrica proslavljena izjavom da joj za saborskim mikrofonom 'dođe da zapjeva' itekako prati i modne trendove: na posao je danas 'dolepršala' u haljini hit uzorka 

Piše M.K.
14. studenog 2019. - 12:55

Veselo je lepršala haljina na "pjete" oko nje, dok je ministrica demografije Vesna Bedeković vedro koračala preko Markovog trga prema Saboru, gdje je stigla na 190. sjednicu Vlade na kojoj je određen termin predsjedničkih izbora.

U điru po gradu teško ćete ostati neprimijećeni: za vas smo 'uboli' sjajne komade s hit uzorkom, razvedrit će vam jutarnja spremanja za posao

Bjelovarka rodom proslavila se izjavom koju je dala kad je ušla u visoku politiku.

Predstavljajući se biračima 4. izborne jedinice, tadašnja dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, priznala je, naime, kako joj svaki put kada stane pred mikrofon ''dođe da zapjeva''.

Osim što ministrica očito voli pjevati i voli glazbu, jer je godinama angažirana kao koreografkinja i umjetnička voditeljica KUD-a Pitomačanka, te kao predavačica i demonstratorica izvornih pjesama, plesova i napjeva Pitomače i okolice na seminarima folklora panonske zone, Vesna Bedeković očito voli i modu, te prati trendove.

Danas je tako za odlazak na posao iskombinirala karo haljinu hit uzorka, u već par sezona najpoželjnijoj duljini od 7/8, a da joj crvena boja godi posvjedočio je ruž, šal i dobro raspoloženje.

Crvena boja i marame pravi su "fetiš" ministrice, što potvrđuju baš sve njezine fotografije.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 19:56