StoryEditorOCM
ŽivotUPORAN DO BOLI

Milijarder Richard Branson (73) po tko zna koji put doživio nesreću na biciklu: ‘Hrabri možda ne žive vječno‘

Piše SCENA SD
13. veljače 2024. - 09:33

Milijarder Richard Branson (73) objavio je na Instagramu, gdje ga prati 4,9 milijuna osoba, detalje o teškoj nesreći na biciklu koju je nedavno imao na otoku Virgin Gorda. Osim toga, britanski poduzetnik objavio je i fotografiju svojih ozljeda i izjavio da je u nesreći sudjelovala još jedna osoba.

"Udario sam u rupu i gadno pao, što je rezultiralo još jednim hematomom na kuku i gadnom posjekotinom na laktu", napisao je Branson, koji na slici ima ogrebotine na ruci i čija je bijela majica umrljana od pada. Ipak, ništa nije slomljeno. "Vozili smo se s Alexom Wilsonom, koji se srušio za mnom, ali srećom i on je dobro." Osim nasmiješenog Bransona, na fotografiji je prikazan i njegov suvozač s ogrebotinama i krvlju na majici.

Milijardera očito ne odvraća nesreća: "Smatram se vrlo sretnim i zahvalnim što se održavam aktivnim i zdravim. Uostalom, hrabri možda ne žive vječno, ali oprezni uopće ne žive!" Za Richarda Bransona ovo nije prva nesreća na biciklu.

image

Richard Branson

Patrick T. Fallon/Afp

Kako je izvijestio britanski "Daily Mail", srušio se u dobrotvornoj utrci 2021. godine nakon što su mu otkazale kočnice. Morao se liječiti od posjekotina i modrica na laktu, kao i modrica i oteklina na kuku. Godine 2016. slomio je obraz na drugom dobrotvornom događaju i potrgao nekoliko ligamenata. Nakon što je pao preko upravljača, Branson je navodno izjavio da mu je kaciga spasila život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:16