StoryEditor
Život'Maraton' u objektivu

Milanovića se na rivi komentiralo u điru sa suprugom, pogledajte koje su šinjorine prošetale top ljetne kombinacije

Piše M.K.
10. kolovoza 2019. - 21:45
metkovic00

Plotunom kuburaške skupine označen je start 22. izdanja Maratona lađa u Metkoviću, koji se prometnuo i u prvorazredni društveni događaj.

Natjecanje tijekom kojeg lađari preveslaju 22,5 kilometara od Metkovića do cilja u pločanskom zaljevu prati, naime, brojna publika, među kojima ne manjka poznatih lica, osobito političara dakako.

Popularno natjecanje prati, naime, ministar obrane Damir Krstičević, kao posebni izaslanik premijera i predsjednice, predsjednički kandidati Zoran Milanović i Dejan Kovač, domaćin Božo Petrov dakako.

Na posebnom su brodu i ministri Tomislav Ćorić, Vesna Bedeković, Mario Banožić, Josip Aladrović, Ivan Malenica i Marija Vučković, a uočen je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Maraton lađa, dabome, ne propuštaju ni brojne gošće i stanovnice gradova i mjesta na potezu na kojem se odvija natjecanje, a koliko je događaj društveno relevantan svjedoči i činjenica da ga većina ne doživljava tek "sportskim", mnoge su se za njega s posebnim guštom dotjerale.

Strastveno navijanje i bodrenje favoriziranih ekipa začinjeno je tako šetnjama, druženjem, ćakulama, jer nema tko nije "potegao" do Metkovića ovog dana...

#MARATON LAĐA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 07:56