StoryEditorOCM
ŽivotLOŠA ISKUSTVA

Mijenjate li frizerske salone ili dobrom frizeru ostajete vjerni dok ne ode u mirovinu?: ‘U Zagrebu sam dala 100 eura za farbanje i nakon toga sam plakala kako je loše ispalo‘

15. rujna 2022. - 08:01

Naći dobrog frizera koji zna napraviti ono što tražimo nije ni najmanje jednostavno.

Ekskluzivni i skupi saloni najčešće nas ostave razočaranima, što zbog očekivanja što zbog vrtoglavih cifri.

Razočaravajuće iskustvo iz frizerskog salona koji je posjetila na preporuku prijateljice podijelila je jedna korisnica Reddita.

- Bila sam na preporuku frendice, inače sam super zadovoljna di sam dosad išla, al ova je malo povoljnija, i kao super radi, sve najbolje o njoj, pa reko ajde da probam.

Ok, ošišala me kako sam htjela, ali bojanje, majko mila. Boja mi se kompletno isprala za tjedan dana, a kosa mi je suha i zapetljana ko slama, prestrašno, ne pamtim da mi je kosa bila u tako lošem stanju.

Imate vi slična iskustva, di vam je neko nekog preporučio, ne mora biti frizer, neki majstor, restoran... Pa da ste se ful razočarali?, napisala je prije tri dana.

Komentari su bili zanimljivi, a iznenadilo nas se je koliko se je muškaraca uključilo u raspavu i otkrilo da i oni mogu itekako biti nezadovoljni novom frizurom.

image
Fred Tanneau/Afp

-Triput u životu sam se okuražila pitati random cure na ulici di se farbaju, jer su imale nerealno prekrasne pramenove i dobila sam odgovore: "doma" u Bosni, Travnik, Sinj.

U Zagrebu sam dala 100€ za farbanje i nakon toga sam plakala kako je loše izgledalo. Tako da ne znam, sljedeći put ću se otići farbati negdi uz granicu, di google prvo izbaci uz autocestu:D,  našalila se jedna djevojka.

Jedan muškarac je napisao da u Zagrebu živi 10 godina te da je probao sedam različitih frizerki. Od tad se šiša doma u Slavoniji.

-Jednom kad nađeš ko ti paše drži ih se ko da su zlato. Jb** naučila si na teži način. Je***lovu šta se tiče frizure, poručili su razočaranoj djevojci koja je odgovorila da je naučila na vlastitoj pogrešci. Najgore od svega je to što ju je jeftinija frizerka ispala poprilično skuplja.

-Cijela ova priča me je još ispala duplo skuplja jer se moram sama ponovno pofarbat i kupila sam neka dodatna sredstva za njegu da mi se oporavi kosa, zaključila je.

Mijenjate li i vi frizere i salone ili dobrom frizeru ostajete vjerni do kraja života, il barem dok ne ode u mirovinu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 13:58