StoryEditorOCM
ŽivotČISTA ROMANTIKA

Meko predvečerje u Dugom Ratu izmamilo je vani šetače i ribare, a naš je fotoreporter uočio i poznati par. Žanamari je neumorno pozirala svom suprugu

Piše M.K.
12. prosinca 2020. - 20:21

Ugodno subotnje predvečerje na slikovitu plažu u Dugom Ratu izmamilo je rekreativce, šetače i bicikliste, a u "stađunu od liganja" priliku nisu htjeli propustiti ni iskusni ribolovci.

image
Ante Čizmić/Cropix


Prekrasne kadrove ondje je zabilježio naš vješti fotoreporter Ante Čizmić i dakako da u objektivu profesionalca oni uvijek izgledaju kao čista magija, no bez obzira na strukovne vještine, ova lokacija zaista ima nešto čarobno i inspirativno.

image
Ante Čizmić/Cropix


Ostaci šljake nekadašnjeg giganta, tvornice ferulegura "Dalmacija'', Dugi rat, koja je osnutkom 1908. godine udahnula život tom kraju, a gašenjem i trakavicom sa sanacijom dovela ga u središte pažnje iz manje atraktivnih razloga, danas čine gotovo filmsku kulisu.

image
Ante Čizmić/Cropix


Njoj nije mogla odoljeti ni pjevačica i uspješna influencerica Žanamari Perčić, kojoj je snimanje intrigantnih fotografija važna stavka u opisu posla.

image
Ante Čizmić/Cropix


Atraktivna Tučepljanka stoga je iskoristila sve blagodati nesvakidašnjeg morskog pejzaža neočekivano ispresjecanog brežuljcima i pred objektivom svog supruga Marija neumorno pozirala.

image
Ante Čizmić/Cropix

Na rezultate ove fotoavanture Žanamarini brojni pratitelji na Instagramu nesumnjivo neće dugo čekati.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 16:55