StoryEditor
Životu sjeni vojvotkinje

Meghan Markle u suzama zbog polusestre koja otkriva obiteljske tajne i na njenoj slavi gradi karijeru

Piše PSD
15. siječnja 2021. - 14:20
Toby Melville/AFP

Polusestra Meghan Markle (39), 56-godišnja Samantha Markle, 1. veljače u SAD-u objavit će memoare "Dnevnik sestre princeze Pushy", te najavljuje da će na 330 stranica biti razotkrivene "skrivene istine" o njenoj obitelji – prenosi Daily Mail.

Knjigu izdaje Barnes & Noble uz najavu: "Stvari nisu uvijek onakve kakim se čine u svijetu u kojem društvene etikete definiraju tko smo, kako živimo i kako se gledamo jedni na druge."

image
Daniel Leal-olivas/AFP

Izvori tvrde da je vojvotkinju od Sussexa, koja s princom Harryjem (36) i jednogodišnjim Archiejem trenutno živi u vili u Santa Barbari vrijednoj 14 milijuna dolara, uznemirila najava objave knjige, no da to neće javno komentirati.

Smatra se da je vojvotkinja 2008. godine posljednji put vidjela svoju sestru koja živi na Floridi i koja je i ranije u intervjuima bila vrlo kritična o Meghaninom karakteru nazvavši je "neljudskom" i "vojvotkinjom od gluposti".

image
Daniel Leal-olivas/AFP

Prošle godine objavljeno je da je Meghan briznula u plač nakon što je otkrila kako njena polusestra planirala o njoj napisati knjigu, a bliski prijatelji su kazali kako je osjeća da ju je iskoristila vlastita sestra.

Samantha je svoje književne ambicije prvi put otkrila u travnju 2016. godine kada je postala javna Meghanina romansa s princom Harryjem, a prošle je godine je najavila kako će napisati još jednu knjigu pod naslovom "U sjenama vojvotkinje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. veljača 2021 09:45