StoryEditorOCM
ŽivotOSTVARENA ŽELJA

Martina Navratilova ne može biti sretnija: zajedno sa suprugom Julijom Lemigovom, teniska legenda usvojila je dva sina

Piše MOZAIK SD
16. kolovoza 2024. - 08:10

U prosincu 2014. godine, Martina Navratilova (67) službeno je postala "druga mama" kada se vjenčala sa svojom partnericom Julijom Lemigovom (52). Bivša ruska manekenka u brak je dovela dvije kćeri. Sada su Martina i Julia postali roditelji: par je usvojio dva dječaka!

Presretni smo i svjesni izazova", rekla je Navratilova agentica Mary Greenham u službenoj izjavi za US Weekly. Udomljavanje je dugo bila najveća želja Martine Navratilove, no zbog dijagnoze raka grkljana i dojke početkom prošle godine, ona i supruga zasad su morale staviti svoje planove na čekanje. "Nadam se pozitivnom ishodu. Bit će teško neko vrijeme, ali borit ću se sa svime što imam", rekla je u tadašnjoj izjavi.

Julia Lemigova također je izjavila u emisiji "The Real Housewives of Miami" u ožujku 2023. da će se prvo usredotočiti na potpuni oporavak Martine Navratilove prije nego što nastave s njihovim obiteljskim planovima. "Mislili smo da nas mogu nazvati svakog trenutka i reći nam da ćemo dobiti dijete. Umjesto toga, sada se borimo protiv raka. Kao da jedan nije dovoljan. Samo čekam da Martini bude bolje," kaže Julia Lemigova. Zatim u svibnju 2023., lijepa vijest: Martina Navratilova pobijedila je rak nakon uspješne operacije u ožujku i naknadnog zračenja. "Znala sam da će biti teško, ali nisam shvaćala da će biti tako teško kao što je stvarno bilo", rekla je u intervjuu s Piersom Morganom (59). Za Navratilovu to nije bila prva dijagnoza raka, 2010. godine prvi put joj je dijagnosticiran rak dojke.

image

Martina Navratilova

Sebastien Bozon/Afp
image

Martina Navratilova 

Rob Prange/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 20:32