StoryEditorOCM
Životpozitivno razdoblje  

Marin Tomasov na Pašmanu krstio kćer Marinu

Piše PSD.
28. svibnja 2012. - 10:56
 U crkvi sv. Tome u Dobropoljani na otoku Pašmanu, u prisutnosti pedesetak uzvanika, fra Josip Sopta udijelio je sakrament krštenja Marini Tomasov, kćerki nogometaša Marina Tomasova i supruge Božene.

Marin Tomasov punio je novinske stupce proteklih mjeseci u polemici s bivšim klubom HNK Hajdukom. Arbitraža HNS-a presudila je u Marinovu korist. No Marin je izgubio jednu polusezonu, a šteta je obostrana. Dane zatišja odlučio je provesti uz svoju obitelj, koja se u širem sastavu okupila u povodu krštenja malene Marine. Bili su tu i prijatelji iz nogometnog svijeta:Šime Gregov iz Hrvatskog dragovoljca, te Josip Bilaver iz NK Zadar, kao i Reno Sinovčić sa suprugom Milenom.

Čin krštenja proslavljen je ručkom u konobi De Loro u središtu Pašmana, a Marin Tomasov je bio iznimno dobro raspoložen: SEnD Teški dani su iza mene, krštenje moje Marine je početak jednog pozitivnog razdoblja, u kojem ću pokazati koliko stvarno vrijedim. Držim se one mog dida Garibaldija: “Sve šta te ne ubije, ojača te!” Kako bilo, Tomasov je Dobropoljanin na pravom putu da nastavi slavu svog mnogo poznatijeg sportskog prethodnika, Kreše Ćosića, kojeg također korijeni vežu uz maleno mjesto na Pašmanu.

piše i snimio: vlado dugandžić / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 20:26