StoryEditorOCM
Životsavjeti i trikovi

Manekenka iz Hrvatske otkrila kako ne izgledati jeftino, moguće je, samo obratite pažnju na sljedeće stvari

Piše MOZAIK SD
10. studenog 2023. - 12:26
Hrvatska manekenka Ela Grego u svoje slobodno vrijeme obožava kuhati, posebno za prijatelje, velika je ljubiteljica putovanja, a svoj odlazak u grad ili putovanje ne može zamisliti bez svog foto aparata, a osim tog je i Tik Tokerica. Na svom je profilu objavila video u kojem daje savjete kako ne izgledati jeftino. 

‘Postoji jako puno stvari koje ne bi obukla nikad jer izgledaju jeftino, ponekad znam zašto tako izgledaju, ponekad nemam konkretan razlog. 

Nošenje jako puno boja izgleda jeftino, volim boje i vidjeti ih na drugim ljudima, ali mislim da će bež, crna, siva, tamno plava i bijela izgledati puno skuplje od nekih drugih uzoraka. Izbjegavam nositi obuću koja ima platforme, izbjegavam obuću koja ima zakovice, šljokice i bilo što slično...

Mislim da ako želiš izgledati skupo moraš izgledati njegovano, znači tenisice, cipele, čizme, moraju biti čiste, odjeća uredna... Ne treba izgledati šlampavo niti utegnuto. Ne volim nakit koji ima boje i šarenila. Ljubitelj sam žutog zlata, ne bi imala ništa protiv bijelog zlata, ali ne volim vidjeti šarene kamenčiće.

Ništa neće narušiti tvoj izgled kao loša i preteška šminka. Mucice na puloverima. Treba ih obrijati. Mucice naruše izgled džempera.‘ rekla je Ela i najavila da će biti još savjeta. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:16