StoryEditorOCM
ŽivotLUDA IDEJA

Mama koja je bebi dala ime ‘Metamfetamin je zakon‘ otkrila je da je nakon negativnih reakcija javnosti promijenila ime

Piše MOZAIK SD
11. prosinca 2023. - 20:36
Beba novinarke ABC -a Kirsten Drysdale i supruga Chrisa više se ne zove ”Metamfetamin je zakon”Instagram /Kirsten Drysdale

Beba australske novinarke ABC-a Kirsten Drysdale i supruga Chrisa više se ne zove Methamphetamine Rules (‘Metamfetamin je zakon‘").

Sada četveromjesečni dječak dobio je neobično ime nedugo nakon rođenja u rujnu, jer je njegova majka radila za ABC-jevu emisiju. Cilj emisije je pružiti legitimne i zabavne odgovore na uobičajena pitanja gledatelja, a često se pojavljuje upit "kako mogu legalno nazvati svoje dijete?". Tako je gospođa Drysdale nastojala testirati Registar rođenih, umrlih i brakova NSW-a namjerno dajući svom novorođenčetu smiješno ime, piše News.com.au.

Obično imena koja se smatraju uvredljivima nisu dopuštena. Međutim, na iznenađenje gđe Drysdale, rodni list njezina sina vratio se s Methamphetamine Rules ("‘Metamfetamin je zakon‘").

To je izazvalo negativne reakcije javnosti, a Australci su na društvenim mrežama optužili novu mamu da iskorištava svog sina za zavjeru u TV emisiji.

U razgovoru za emisiju The Project u ponedjeljak navečer, Kirsten je objavila da je "sve riješeno".

"To ime je uklonjeno. To više nije na njegovom rodnom listu", rekla je Kirsten Drysdale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 07:27