StoryEditorOCM
Životgordana kovačević

Majka Marijane iz Big Brothera: ‘Devet mjeseci stalno se pitam gdje si i tko je kriv za tvoj nestanak?‘

Piše Mozaik SD
28. siječnja 2023. - 09:00

U petak je bilo točno devet mjeseci od nestanka pobjednice regionalnog Big Brothera Marijane Seifer.

Tim se povodom njezina majka Gordana Kovačević oglasila na društvenim mrežama.

- Danas devet mjeseci pregoleme boli i tuge, a mi još ništa ne znamo o tvojoj sudbini. Stalno se pitam gdje si i tko je kriv za tvoj nestanak - napisala je Gordana.

Podsjetimo, Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine kada se udaljila iz stana u Lastovskoj ulici na Savici u kojem je živjela sa suprugom i sinom.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se kretao Mostom mladosti stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. 

Potraga do danas nije dala rezultata te je Marijanin nestanak i dalje obavijen velom tajne.

Prije mjesec dana preminuo je njezin otac Ivo Kovačević koji je u medijima neprestano apelirao da se razriješi misterij Marijaninog nestanka.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

- Najvažnije mi je doznati pravu istinu, makar mi kćer bila mrtva, da znam što se dogodilo i da joj mogu odnijeti cvijeće na grob. Ja samo želim znat di je moje dite? Šta se s njom dogodilo - rekao je za naš portal.

- Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo - kratko nam je kroz suze kazala njegova supruga Gordana dan nakon što je preminuo.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija vas moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 12:48