StoryEditorOCM
ŽivotNIKAD VIŠE

Lucijano opisao užasno iskustvo s aplikacijama za dejtanje; ‘Tražila me to i ja budala pristao. Prestala se javljati!‘

Piše MOZAIK SD
5. ožujka 2024. - 10:04

Dok su neki svoju bolju polovicu pronašli na aplikacijama za upoznavanje te su se na kraju i vjenčali, nije svatko te sreće. Lucijano (33) iz Malog Lošinja nema pozitivno iskustvo s online dejtanjem.

Ispričao je za net.hr svoje dramatično iskustvo s aplikacije za upoznavanje: "Upoznao sam neku curu iz Rijeke preko Tindera i nakon nekog vremena dopisivanja, našli smo se u Rijeci. Kako sam tada išao u Zagreb, odlučio sam se upoznati s tom osobom, ali bolje da je nisam upoznao. Kada smo se vidjeli uživo, nije bilo baš tako lijepo niti ugodno jer imamo različite stavove o životu i jednostavno mi se nije sviđala.

Pričala je kako je išla krivim putem i onda je shvatila da treba ići boljim. Nismo baš imali zajedničkih tema. Pili smo kavu i pričali, a u jednom trenutku mi više nije bilo ugodno pa sam joj rekao da moram ići i onda me zamolila mogu li joj biti jamac za mobitel i tu neku tarifu. Rekla je da će ona plaćati, ali da joj ja pomognem i budala, pomogao sam joj i potpisao.

"Na kraju sam zažalio jer nije plaćala te račune i dolazile su mi opomene da ja to trebam platiti. Zatim sam je zvao, ali nije se javljala par dana. Poludio sam i zaprijetio se da ću je tužiti i da ću ići na policiju kako bih je prijavio. Par dana poslije, ipak je platila račune i raskinula ugovor. 

Neke cure na aplikacijama za upoznavanje ne traže ljubav nego traže da im uplatiš novce kako bi ti poslale gole fotke, video seksa i ostalih neprimjerenih sadržaja. Mene su tražile da im uplatim za bon kako bih dobio neprimjeren sadržaj, a jedna žena mi je rekla da joj uplatim malo veću cifru da ona može doći kod mene. Tako da sam se razočarao s tim aplikacijama", zaključio je Lucijano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:28