StoryEditorOCM
ŽivotBEZ NJIH SE NE MOŽE

Supruga Hajdukovog trenera nije prošla neopaženo, Jole muku muči s mobitelima: tema okupila poznate Splićane

Piše Scena SD
3. svibnja 2023. - 10:56

Unatoč tmurnom vremenu u splitskom City Centru je sve prštalo od pozitivne energije i smijeha, a glavna tema su bili mobiteli, kao i to koliko tko provodi vremena na njima.

Omiljeni splitski glazbenik Joško Čagalj Jole je priznao "obiteljsku slabost", pa otkrio da od njegove djece još jedino maleni sin Ivan Luka nema mobitel.

- Ne znam točno koliko smo do sada polomili mobitela. U svakom slučaju, bilo je svega. Najviše su ih razbila djeca, pogotovo kad su bila mala jer im je to bila omiljena “igračka”. No, i meni se dogodi da mi mobitel nespretno padne i razbije se – priznaje Jole.

I bivša tekvondoašica Ana Zaninović, koja je nedavno pokazala plesno umijeće u popularnom showu "Ples sa zvijezdama", priznaje da dijeli Joline muke, budući da ni njezin sinčić ne može odoljeti mobitelu.

A ista iskustva na druženju u Cityja podijelili su i Anina blizanka Lucija Zaninović Kuzmanić, koja ima dvoje mališana te pjevač Petar Dragojević, tata petero djece.

Informirati se o najboljoj zaštiti došla je i pjevačica Izabela Martinović, kao i nogometna sutkinja Vesna Budimir, u posljednje vrijeme medijski zanimljiva i kao supruga "srebrnog" trenera Hajdukove juniorske momčadi, Marijana Budimira.

Odjevena u nježnom ružičastom tonu i bez previše make upa, Vesna je pravo osvježenje.

Na istom mjestu vidjeli smo i natjecateljicu iz Survivora, Marinu Ivić Pivalicu, bivšu košarkašicu i fitness trenericu, "vječnu" Natašu Bebić, kao i sportašicu Barbaru Matić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:29