StoryEditorOCM
ŽivotU OVOME JE STVAR

Kupcu u hrvatskom dućanu upalila se lampica: Pogledajte kako nas pljačkaju!; Trgovac sve demantira: On je pljačkao nas!

Piše M. K.
29. srpnja 2024. - 16:33

Nakon što je tiktoker Matej na svom profilu objavio video u kojemu važe povrće na vagi koja na sebi ima plastični podložak, a onda radi to isto i bez njega, te ustanovio: "Sada ću vam pokazati kako vas pljačkaju u trgovini...", reagirali su brojni trgovci i kontaktirali našu redakciju s molbom da demantiramo da se na takav način krade od kupaca.

Kako je objasnio jedan od njih, Mario Violić, vaga je "baždarena" na nulu upravo s tim plastičnim podloškom (što se i vidi na snimci koju je tiktoker objavio), te nema riječi o prevari.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Molio bih vas da provjerite prije nego ovako nešto objavite, ne znam koji je mladićev cilj, niti me zanima, ali vrlo ružan je vaš naslov o pljačkanju, naime kao vlasnik firme koristim isti takav podložak koji je, prilikom stavljanja vage u rad, podešen na 0.000 kg (vidi se na snimci) i pravilno pokazuje težinu.

Dok mladić sa snimke kasnije diže taj isti podložak i važe bez njega, te tako pljačka vlasnika trgovine za težinu podloška, koji mu umanjuje stvarnu težinu izvaganog proizvoda" - zaključio je trgovac.

Kupcu u hrvatskom dućanu upalila se lampica: Pogledajte kako nas pljačkaju! Svi ovako važemo voće, nemojte ni slučajno

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:23