StoryEditorOCM
ŽivotBRUTALNO ISKRENO

Priznali najmračnije obiteljske tajne: ‘Mislim da mi je rođak ujedno i brat‘, ‘Pronašli smo tijelo u njegovom zamrzivaču‘, ‘I danas odbijaju razgovarati o tome‘...

Piše Mozaik SD
25. studenog 2022. - 16:56

Svi ljudi imaju tajne. Bile lijepe ili ružne, bitan su dio našeg identiteta. One također utječu na način na koji percipiramo sebe ili one ljude čije tajne igrom slučaja znamo, piše Bored panda.

Na Redditu je jedan korisnik druge pitao: - Koja je mračna tajna vaše obitelji?

U situaciji u kojoj čovjek zna da će ostati anoniman, otkrivanje tajne može mu pružiti osjećaj olakšanja, mira pa čak i slobode, stoga nas ne čudi činjenica da su na ovo pitanje mnogi rado odgovorili. Dok su neke bezazlene, u beskonačnom nizu tajni koji se stvorio pod spomenutim pitanjem sigurni smo da bi se našlo materijala za Netflixov film ili seriju.

- Moja mama je navodno posvojena u 70-ima, ali smo prije otprilike 5 godina saznali da su je moji baka i djed (koji su sada oboje mrtvi) oteli dok je bila beba. Ukrali su je u parku, a njezini su je biološki roditelji tražili cijeli život. Njezina je biološka majka umrla prije nego što smo saznali pravu istinu, što je jako tužno. Nije dobila priliku ponovno se sresti sa svojim izgubljenim djetetom, napisao je jedan anonimni korisnik Reddita, piše Bored panda.

- Moji baka i djed zamijenili su supružnike. Moja baka s majčine strane imala je aferu s mojim djedom s očeve strane. Svi su se tada razveli, nakon čega se mamin otac zaljubio u očevu majku. Oni su se zatim oženili i moram priznati - obiteljska okupljanja bila su vrlo zabavna, prepričala je ovu zanimljivu situaciju jedna korisnica društvene mreže.

- Moj otac je imao ljubavnu vezu s bratovom ženom i ona je zatrudnjela. Pa pretpostavljam da mi je rođak ujedno i brat. No on to ne zna, još je jedna od mračnih obiteljskih tajni o kojima se progovorilo.

- Kada je moj praujak umro u 90-ima, članovi moje obitelji pregledavali su njegove stvari prije nego što su prodali kuću. U podrumskom zamrzivaču su tada pronašli raspadnuto mrtvo tijelo žene. Ispostavilo se da je riječ o ženi koja je ‘nestala‘ 60-ih. Žena mu je u to vrijeme bila i djevojka. U novinskim člancima pisalo je da je njezina obitelj mislila da je pobjegla u Europu, a moj praujak je tada to i potvrdio. Moja obitelj i dalje odbija razgovarati o tome, povjerila se jedna djevojka.

Ostatak mračnih tajni možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 05:46