StoryEditorOCM
ŽivotA ŠTO VI MISLITE?

Koja im je žena najvažnija: majka, supruga ili kći? Muškarci iz videa šokirali psihologinju, ostala je bez teksta!

Piše MOZAIK SD
17. srpnja 2024. - 14:03

U vrijeme kada brakovi prelako "pucaju", a parovi dižu ruke od zajedništva, mnogi žele saznati tajnu "zdravog obiteljskog života". Odgovori u snimci ankete za muškarce koja je obišla društvene mreže, a u kojoj su ih pitali: Koja im je žena najvažnija u životu, majka, supruga ili kći?, iznenadili su psihologe.

Većina muškaraca na prvo mjesto stavila je majku, mali broj kći, a gotovo su svi ženu stavili na posljednje mjesto.

Isabela Brown, psihologinja i autorica popularnih knjiga, komentirala je ove odgovore. 

@theisabelbrown

Ngl… this is why we’re all having such a hard time dating atm ?

♬ original sound - Isabel Brown

"Ni jedan od ovih muškaraca nije dao dobar odgovor. Kad ste u braku, supruga bi vam uvijek trebala biti na prvom mjestu, jer je to jedini pravi način da svoju djecu naučite ispravno. U stabilnom domu punom ljubavi i poštovanja nema šanse za razvod.

Ne znam kako objasniti fenomen odnosa muškarca i majke, jer to u jednom trenutku postane nezdravo, pogotovo kad su sinovi odrasli ljudi. Jdnom mi je jedan bivši partner rekao da mu nikad ne bih mogla biti toliko važna kao njegova mama, rekao mi je to nakon nekoliko godina veze.

Mislim da time nije mislio ništa loše, čak mi je drago što on ima dobar odnos sa svojom obitelji, ali ako planiraš ostatak života provesti s jednom osobom, a mama ti je još uvijek na prvom mjestu, onda ti stvarno nisi spreman za sve ono što brak podrazumijeva", podvukla je psihologinja Isabela Brown.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 21:30