StoryEditor
ŽivotLijepa Mirjana

Kićina ‘divna crna žena‘ na sudu s Miroslavom Ilićem zbog utvrđivanja očinstva

Piše PSD
8. travnja 2021. - 13:47
Vladimir Dugandžić/Cropix

Mirjana Antonović, žena koju je Kićo Slabinac opjevao u svom najvećem hitu Zbog jedne divne crne žene, snimljena je dok je dolazila na sud u Beogradu - piše Index.hr.

Mirjana je već godinama na sudu s pjevačem Miroslavom Ilićem zbog utvrđivanja očinstva njenog sina Devona. Lijepa Mirjana na sud je stigla s torbicom sa znakom Chanela, a osmijeh nije skidala s lica.

"Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali stjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu", poručila je Mirjana na Facebooku nedugo nakon Kićine smrti.

"Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete", tvrdila je.

"Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primjedbu da Srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odgađa dok se tehničke formalnosti ne riješe. Čekali su dvije godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina.

Miroslave, dobio si danas bodove na podlost, ali si izgubio na moralu! Trebaju se sramiti on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te riječi.

Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod", poručila je Iliću nakon jednog ročišta 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2021 15:07