StoryEditorOCM
ŽivotNEK SVI ZNAJU

Kći Brada i Angeline ne želi se više prezivati Pitt, sada je to objavila i u oglasu u Los Angeles Timesu

Piše MOZAIK SD
21. srpnja 2024. - 08:45

Shiloh (18), kći Brada Pitta (60) i Angeline Jolie (49), očito se drži svog plana da ukloni Pitt iz prezimena. Prema TMZ-u, 18-godišnjakinja je sada objavila oglas u Los Angeles Timesu kako bi dokazala da više ne želi da se u budućnosti preziva Pitt.

image

Shiloh i mama Jolie prošloga mjeseca u New Yorku

Angela Weiss/Afp
image

Shiloh i mama Jolie prošloga mjeseca u New Yorku

Angela Weiss/Afp

Prema izvješćima američkih medija, kalifornijski zakon zahtijeva od osobe da objavi oglas o tome u nekon čitanijoj novini. Ovo je standardna procedura prije nego što sud da zeleno svjetlo za promjenu imena, piše TMZ. Shilon želi promijeniti ime iz Shiloh Nouvel Jolie-Pitt u Shiloh Nouvel Jolie.

image

Angelina Jolie i Shiloh 2021. u Rimu

Massimo Valicchia/Nurphoto Via Afp

Činjenica da Shiloh želi službeno izbrisati očevo prezime iz svog imena već je objavljena u svibnju. TMZ je tada izvijestio o odgovarajućem zahtjevu za promjenu imena.  Na svom privatnom Instagram profilu ranije se nazivala Shi Jolie. 18-godišnjakinja je aktivna kao plesačica, navodno želi biti kreativna bez pomoći svojih poznatih roditelja. Ipak, nastupa pod majčinim imenom.

Insajder je početkom lipnja za časopis People rekao da je glumac "informiran i uznemiren" zbog Shilohinog službenog zahtjeva za promjenom imena.

Pitt i Jolie zajedno imaju ukupno šestero djece: posvojili su Maddoxa (22), Zaharu (19) i Paxa (20). Shiloh i blizanci Knox i Vivienne (16) njihova su biološka djeca.

Jolie i Pitt upoznali su se i zaljubili tijekom snimanja filma "Mr. &. Mrs. Smith" 2005. godine. Nakon što su se zaručili 2012. godine, par se vjenčao u Francuskoj 2014. godine. U rujnu 2016. godine Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod. Do danas postoje pravni sporovi, na primjer oko bivše zajedničke vinarije na jugu Francuske.

image

Brad Pitt prošloga tjedna u Velikoj Britaniji

Benjamin Cremel/Afp
image

Angelina i Brad Pitt 2015. godine dok je ljubav cvjetala

Mark Ralston/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 20:27