StoryEditorOCM
ŽivotHIT MODELI

Kate Middleton se ne izuva iz ovih tenisica, a obožavaju ih i Splićanke! Novinarka našla gdje se sve prodaju i pošto

Piše Mozaik SD
17. svibnja 2023. - 08:11

Postoje neki modni brendovi koje slavne dame naprosto obožavaju, a tenisice marke Veja jedne su od njih. U brojnim prilikama nosila ih je Kate Middleton, a svakodnevno ih viđamo i na brojnim djevojkama i gospođama u Splitu, tako da je definitivno riječ o brendu koji se itekako uspješno "zalijepio" za mnoga stopala.

Princeza Kate je majstorica kombiniranja sportskih i business komada, od nje se zaista može učiti kako se pristojno odjenuti za posao, a da vam je, pritom, sve jako udobno i ugodno.

Kateine omiljene tenisice Veja prodaju se i na našem tržištu, po cijenama od 130 do 170 eura. Doduše, model koji obožava Kate često je rasprodan, što je također dokaz da se s budućom britanskom kraljicom mnogi modno inspiriraju.

Osim ovog modela, Veja u ponudi ima brojne modele drugačijeg dizajna, a sve su jednako prilagodljive različitim lookovima, piše novinarka Glorije, koja je sve istražila.

Meghan Markle i Emily Ratajkowski imaju nekoliko modela, a Anne Hathaway primjerice obožava klasične Veja V-10 tenisice.

image
AFP
image
AFP
image

Veja Esplar tenisice; Zalando (130 eura)/ Veja Campo tenisice; Farfetch (161 euro)

image
AFP
image

Veja V-10 tenisice; Karla (175 eura)/ Veja V-12 tenisice; Karla (165 eura)/ Veja Campo tenisice; Zalando (149 eura)

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 03:10