StoryEditor
Život'Mars island'

Karte će koštati čak 42.000 kuna?! Objavljeni detalji prestižnog festivala kojeg na Obonjanu ogranizira slavni Jared Leto

17. siječnja 2019. - 08:35

Obonjan će ovog kolovoza ugostiti Jareda Leta, hvaljenog hollywoodskoga glumca i talentiranog glazbenika, frontmena benda "Thirty Seconds to Mars". Leto je, naime, upravo taj otok u šibenskom akvatoriju izabrao za održavanje novog izdanja festivala "Mars Island: Croatia".

Obožavatelje je posredstvom službene Facebook stranice benda pozvao da mu se od 9. do 12. kolovoza pridruže na partijanju, uz napomenu kako su karte za prvorazredni jubilarni glazbeni događaj već u prodaji. "Mars Island festival", naime, do sada se održavao u Malibuu, a upravo će za svoju petu obljetnicu promijeniti ozračje i preseliti se "na idiličnu hrvatsku obalu".

U pozivu fanovima na domaću inačicu "Mars Islanda" napominje se kako bi zbog velikog zanimanja za glazbeni događaj, ali i popratne, uglavnom meditativne i relaksirajuće sadržaje i aktivnosti, karte mogle planuti u rekordnom roku.

– Bit će ludo – obećao je 47-godišnji Jared koji će s bendom ovoga ljeta nastupiti i u Francuskoj, Rusiji, Ukrajini i Njemačkoj.

Ipak, sudeći po početnim reakcijama obožavatelja, nema sumnje da će glazbena poslastica "Thirty Seconds to Mars" na hrvatskom "Mars Islandu" biti među najatraktivnijima. Zadovoljstvo i čast što će Obonjan ugostiti jedno od najvećih svjetskih glazbenih bendova new-agea ne kriju ni u "Obonjan Rivijeri".

Prema riječima Kristijana Gržetića, dolazak Jareda Leta i "Thirty Seconds to Mars" velika je stvar za daljnje globalno profiliranje otoka kao wellbeing destinacije koja svoj program temelji na konceptu dobrobiti te atraktivnim i unikatnim sadržajima.

Prvi put izlazi iz Malibua

– Dokaz je to da je Obonjan dosegao određeni status zahvaljujući prepoznatljivosti u svjetskim okvirima. "Thirty Seconds to Mars" prvi će put izići iz okvira Malibua, odnosno Los Angelesa i dovesti sa sobom fanove za koje, po običaju, jedan put godišnje organiziraju ovakav tip događanja – istaknuo je Gržetić koji je i sam, kako je kazao, poklonik benda i tog tipa glazbenog izričaja.

Nije neosnovano očekivati, dodao je, da će Obonjan i narednih godina nastaviti započeti niz uspješnih domaćinstava nad prestižnim manifestacijama, a usporedo će njegovati status omiljenog odredišta za korporativna događanja, s obzirom na to da se na otoku nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja, od joge, meditacije, wellnessa, radionica, aktivnosti vezanih uz team buildinge i štošta drugoga.

Da li zbog kvalitete aranžmana u koji su uračunati noćenje, hrana, ulaznice za dva koncerta i spomenuti sadržaji ili izvanserijskog druženja s Jaredom Letom koji je, podsjetimo, u glumačkim vodama nagrađen Oscarom i Zlatnim globusom za sporednu mušku ulogu u filmu "Dobri dileri iz Dallasa", pouzdana je informacija da su u pretprodaji cijene ulaznica trodnevnog glazbenog happeninga više negoli "paprene" za hrvatske standarde. Iznose između 9750 i 42.270 kuna, a ovise o vrsti smještaja i odabranim aktivnostima.

Budući da je "Obonjan Rivijera" zadužena za operativnu podršku organizatoru koji je, zapravo, zakupio otok, Gržetić o cijenama paket aranžmana nije mogao govoriti, no obećao je da će sličnih atrakcija biti i ubuduće.

– Sigurno je da na tome nećemo stati. Grad Šibenik i mi na Obonjanu, kao njegovom malenom dijelu, rastemo. Želja nam je da o gradu u najskorije vrijeme pričamo kao jednom od glavnih odredišta, ne samo u turističkom, nego i glazbenom, festivalskom, zabavnom i inom smislu – zaključio je Gržetić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2022 04:26