StoryEditorOCM
ŽivotPRERANO JE OTPISALI

Kakav šok: baku (93) su spremali za pogreb, shrvana kćerka ju je uhvatila za ruku, a onda je ‘pokojnica‘ otvorila oči...

Piše mozaik sd
12. kolovoza 2024. - 06:51

Bizarna priča dogodila se u selu Surka, u rumunjskoj općini Balcaci. Sve je počelo kada je zabrinuta kćerka zamolila susjede da provjere kako joj je majka, jer se dva dana ne javlja na telefon.

Čim su ušli u kuću, vidjeli su ženu kako leži na podu i obavijestili zabrinutu obitelj da je preminula.

“Stalno je išla u crkvu, nije propustila niti jednu misu iako je imala 94 godine. Izašla je u dvorište, razgovarala telefonom s djecom. U ponedjeljak me nazvala njezina kćerka i zamolila da provjerim što se događa”, rekao je susjed medijima.

Dodaje da je nesretnu ženu zatekao na podu kako nepomično leži.

“Imala je jednu čarapu na nozi. Vjerojatno ju je pokušavala navući kad je pala. Imala je moždani udar”, rekao je.

Obavijestio je njezinu kćerku što se dogodilo.

“Rekao sam joj da je preminula, ali nisam prišao tijelu. Predložio sam mu da se javi u pogrebno poduzeće i dođe s obitelji”, ističe susjed.

Kćerka je već organizirala nabavku mrtvačkog kovčega, ali nije našla nikoga tko bi oprao tijelo njezine majke. Zbog toga je u kuću nakon nekog vremena došla sama, prenosi rumnjski Observator.

image
Shutterstock

Čim je ugledala majku, počela je plakati i uhvatila ju je za ruku. Tada se potpuno izbezumila, jer je žena - otvorila oči.

- Držala ju je za ruku, ali nije mogla govoriti - rekla je prva susjeda.

I dok se selo pripremalo za sprovod, nesretnu su ženu prevezli u bolnicu. Nažalost, njezino je stanje teško i liječnici je pokušavaju održati na životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 06:16