StoryEditor
ŽivotGLEDAM, NE SLUŠAM

Juričan pije skrivećki, Orešković se u crvenim štiklama bori s nezgodnom sjedalicom, a Kolinda Grabar Kitarović se opet 'naslonila' na Melaniju

Piše M.K.
17. prosinca 2019. - 23:12

Brojne kolege večeras su, htjele ne htjele, primorane slušati i analizirati svaku rečenicu koju u studiju HTV-a izgovaraju kandidati za predsjednika/cu Republike Hrvatske, složeni u formaciju u kojoj se na tren učinilo da će klapski zapjevati.

Srećim nisu, premda, koliko pjevački raspoloženih među njima ima, do kraja debate i to je moguće.

Paralelno s početkom izravnog prijenosa na HTV-u, stigle su nam i fotografije koje su u studiju na Prisavlju snimili naši fotoreporteri.

Iz kojih se ponešto dade iščitati atmosfera u kojoj se očekivao početak ovog programa kojeg, srećom, ne moram pretjerano slušati, pa se mogu zabavljati gledati.

I ugledam tako dvije bočice jogurta Bioaktiv na stolu Darija Juričana alias Milana Bandića, koji se popularnom kulturom LGG, vitaminom B6 i moćnim vitaminom E, odlučio "naoružati" za pristojno zanimljivi kazališni program.

Uoči početka prijenosa, inače, probiotik je stajao na stoliću, da bi se tijekom prijenosa "prenešeni Bandić" očito morao prebaciti u ilegalu, pa kao u doba prohibicije skrivećki "potezati" iz bočice ispod stola.

Opušteni pristup Darija Juričana događaju ogledava se i u njegovom izboru odijela, nježnoplavog, u potpunoj suprotnosti  s preozbiljnim i dosadnim inačicama Miroslava Škore, Dejana Kovača i Zorana Milanovića, koji je ipak jako dobro izabrao kravatu.

Onu Ante Đapića najradije ne bi ni komentirali, pa ni nećemo. 

Dalija Orešković se ponešto mučila s nezgodnom visokom sjedalicom, no "stala joj je u kraj". Na crnu haljinu efektno je iskombinirala crvene štikle, možda se "ufajući" u moć ove boje u poslovnom i političkom svijetu.

Kolinda Grabar Kitarović modno je zaigrala na najsigurnije moguće - dobro poznatu "nebeskoplavu" opciju u maniri Melanije Trump.

Riječ je o haljini koju je nosila na primanju predsjednika Izraela Reuvena Rivlina, gotovo kopiji one Ralpha Laurena, kakvu je Melania Trump odjenula na muževoj predsjedničkoj inauguraciji.
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 17:22