StoryEditorOCM
Život2024. živila!

Još ne znate gdje za doček Nove godine? Pronašli smo savršeno mjesto u gradu za najbolje druženje s ekipom

Piše Sara Šarić/Sponzorirani sadržaj
16. prosinca 2023. - 09:00

Svi znamo koliko je važno dočekati Novu godinu na pravom mjestu, uz pravu atmosferu. Ako još niste donijeli odluku gdje ćete proslaviti posebnu noć pred 2024. - ne brinite, za vas smo pronašli odlično mjesto u gradu!

Jedno od najuzbudljivijih mjesta za doček Nove godine je Zinfandel Food & Wine bar, u samom centru Splita. Ovo mjesto kombinira elegantan ambijent s bogatim izborom hrane i pića, a za jedinstvenu noć u godini nudi večeru u pet sljedova: ekskluzivni meni pripremljen od strane vrhunskih kuhara, koji će zadovoljiti i najistančanija nepca, neograničeni paket pića u novogodišnjoj noći i sve to začinjeno odličnom glazbom uživo, koja će vas držati na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

image
Zinfandel

Na adresi Marulićeva 2, pokraj Voćnog trga i nadomak glavnog javnog dočeka na Rivi, Zinfandel food and wine bar već 10 godina oduševljava i najzahtjevnija nepca gurmana i vinoljubaca. Poznat po svojoj vinskoj karti na kojoj je zastupljeno više od 80 etiketa vina, većim dijelom domaćih sorti i vinara, restoran Zinfandel nimalo ne zaostaje za svjetskim trendovima vrhunske gastronomije.

image
Zinfandel

Pomno birane svježe namirnice komponiraju se u rapsodiju okusa i boja serviranih na svaki ‘pjat‘. Na jelovniku će se uvijek naći ponuda jela na bazi ribe i mesa kao i ona prilagođena veganima i gostima s posebnim prehrambenim potrebama.

Nije ni čudo što je postao omiljen izbor mnogih koji traže spoj elegancije i užitka. A što su pripremili za najluđu noć u godini? Pogodit ćete – čistu čaroliju...

Prijateljska dobrodošlica Zinfandel tima uz čašicu aperitiva, a onda... Pašteta od jetrice ili tune za prvi griz, pa plate domaćih sireva i narezaka uz sušene rajčice, kapulice i tostirane bademe, potom rižoto marine plankton s kozicama, hamom i grana padanom. Red pića po vašem odabiru – što god i koliko god. Uz dobru glazbu zasigurno ide i ples i pjesma, a kad ponestane snage, birat ćete između filet mignona s gratiniranim krumpirom na pireu od mrkve ili pak hama filea na kompleksnom umaku od luka i dimljenog masla uz konfitirani krumpir i blitvu s roštilja.

Priznajte, već ste ogladnjeli. A desert tek slijedi... Kadaif cannoli, tart od limuna ili čokoladni tart. Sve bolje od boljega! Do ponoći vas samo dijele kapljice pjenušca i spektakularni splitski vatromet!

Zato, okupite omiljeno društvo i s toplinom u srcu i osmjehom na licu, dočekajte Novu godinu u restoranu Zinfandel u srcu Splita! Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto pozivom na broj 021 355 135 ili mailom na zinfandelsplit@gmail.com, a ponudu i atmosferu ovog IN splitskog mjesta istražite na njihovom webu, Facebook ili Instagram profilu.

image
Zinfandel

Također, podsjećamo da sve do kraja veljače u Zinfandelu možete uživati i u posebnoj zimskoj ponudi večere u 2 slijeda za svega 28€ po osobi. Večeru kreirate sami birajući po 2 jela s ‘a la carte‘ jelovnika. Hoće li to biti predjelo i glavno jelo ili glavno i desert, odabir je na vama, a kombinacija je toliko je šteta propustiti ovakvu gastro poslasticu.

Već ovaj tjedan, adventsku šetnju gradom, zaokružite večerom u Zinfandelu! Od utorka do subote od 17:00 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 20:40