StoryEditorOCM
ŽivotLJUBAV NA ULICI

Jeste dobili na mobitel video u kojemu Scarlett plače za Jurom koji je nije izveo za Valentinovo? I da ‘šta će stavit na story na Instagramu‘? Ovi Dalmatinci ne žele se hvaliti, mi smo ih slikali iz čistoga gušta

14. veljače 2022. - 16:38

Možda ste i vi dobili danas na WhatsUpp onaj šaljivi video, u kojemu je netko na imotski "sleng" sinkronizirao kultni oproštajni razgovor Rhetta Butlera i Scarlett O'Hare na vratima njezinog doma na voljenoj "Tari"?

Nakon svih prevrata koje donosi kultna melodrama "Zameo ih vjetar", Rhett u njemu zauvijek napušta Scarlett, a u zvučno preuređenom videu, koji je pristigao s napomenom "proslijeđeno mnogo puta", Rhett postaje Jure, koji na Valentinovo odlazi kod prijatelja na karte, a Scarlett je preneražena.

"Jure, stani! Jure, moran te nešto pitat' Jure..." - viče Scarlett za svojim muškarcem, koji taman izlazi kroz vrata.

"Di me vodiš večeras, Valentinovo je?"

"Ako ćeš su menom u Dragana na karte, ko ti brani, ako nećeš, ne čekaj me večeras!".

"Jure, nesrićo jedna, počupala san obrve, pobilila brčiće, stavila trepavice, sve za njega... Mislila sam da će me odvest na pet, šest slijedova i skupe butelje kod nekog masterchefa.... Ko će sad prijateljicama na oči bez storyja na Valentinovo, jadna ti san..." - žali bolno ostavljena Scarlett na skalama.

I tako je to, Valentinovo se mnogima, ako ne završi na instastoryju, nije ni dogodilo. Jednako kao što valjda nitko inače niti ručaje, ni večeraje, niti putuje, niti ide na koncerte, slavi rođendane, ništa, jer javno ne objavi. Ne važi se.

image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix


Dalmatinci koje je naš fotoreporter danas snimio na zadarskim ulicama nisu željeli reklamirati ni svoju ljubav, ni odnos, ni činjenicu da su nekome kupili cvijeće, ili su sami sebe razveselili, ili ga od nekoga primili.

image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix


Ljudi su naprosto živjeli, ali naš im fotoreporter nije mogao odoljeti.

Iz čistog gušta. Ne za story.

image
Luka Gerlanc/Cropix

SVE FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI U NAŠOJ GALERIJI GORE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 20:45