StoryEditorOCM
ŽivotZANIMLJIV IZBOR

Jednojajčane blizanke udale se za jednojajčane blizance, sada zajedno odgajaju djecu koja su - braća: ‘Obje ih dojimo‘

Piše MOZAIK SD
10. svibnja 2023. - 10:16

Sestre blizanke Brittany i Brianna upoznale su braću blizance Josha i Jeremyja na skupu blizanaca u Ohiju, a parovi blizanaca na svačije su se iznenađenje tada zaljubili te je 2018. uslijedilo njihovo zajedničko vjenčanje. 

Ubrzo nakon vjenčanja, na njihovom su zajedničkom Instagram profilu podijelili vijest da su sestre trudne. S obzirom na to da su jako povezane, ovakve okolnosti njima su pravo ostvarenje snova, piše Luftika.

- Momci u prethodnim vezama nikada nisu razumjeli našu povezanost. Oduvijek smo sanjale da ćemo se udati za jednojajčane blizance. Ljudi su nam govorili da su šanse za to male, ali smo u dubini duše znale da će na kraju ipak biti tako, rekle su sestre za medije.

Kada su upoznale braću, znale su da su pronašle svoju pravu ljubav. Kako je njihov život poprilično neobičan, jedna poznata američka televizija je osmislila reality program, s njima kao glavnim zvijezdama.

Sada ove sestre i njihovi supruzi žive zajedno pa zajedno i odgajaju djecu.

- Imam osjećaj kao da sam roditelj i Joshovom djetetu, ne pravim nikakvu razliku, a mislim da se i moj brat tako osjeća. Čini se kao da smo jedna obitelj, a ne dva odvojena para sa svojim bebama, tvrdi Jeremy.

Rođaci i djeca ovih blizanaca zovu se Jax i Jett, obojica imaju plave oči i sami izgledaju kao pravi blizanci. U jednoj od epizoda njihovog showa sestre su objasnile kako ponekad jedna drugoj doje dijete. One za svoju djecu kažu da su "rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci“.

S obzirom na to da su nastali od dva para jednojajčanih blizanaca, ovi dječaci zaista dijele identičan DNK. Kada bi bili podvrgnuti DNK testu, rezultati bi za ovu djecu pokazali da su oni braća - a ne rođaci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:54