StoryEditor
ŽivotUVIJEK IH PRIMJETIMO

Jedan od najintrigantnijih parova u Hrvatskoj guštao u kapljici na kafićkom štekatu; Ne vezuju ih samo brak i karijere, zanimljive veze sa svime imaju i njihovi bivši

Piše M.K.
28. rujna 2019. - 18:41

Zagrebačka galerija Boljat danas slavi 40 godina uspješnog rada, a Ivo Buljat, jedan od najdugovječnijih hrvatskih galerista, svoja uspješna desetljeća na umjetničkoj sceni obilježio je otvaranjem izložbe na kojoj su prikazana dosad neizlagana djela modernih i suvremenih hrvatskih umjetnika iz njegove bogate zbirke.

Za sve ljubitelje umjetnosti bila je to prava poslastica, pa je tako izložbeni prostor u Dežmanovom prolazu bio pretijesan za zaljubljenike koji su došli vidjeti djela Ferdinanda Kulmera, Ede Murtića, Zlatka Price, Otona Glihe, Miljenka Stančića i drugih, a među njima nije manjkalo ni poznatih lica poput  glumice Jelene Perčin, ali i poznatog odvjetničkog para Jadranke Sloković i Čede Prodanovića.

Par je to koji u svakoj prigodi plijeni pažnju i zanimanje. Ne samo zbog toga što su jedan od najpoznatijih i najuspješnijih parova u Hrvatskoj, što ih vezuje ista profesija, umijeće i strast, nego i zbog, kako je Jadranka Sloković ispričala u razgovoru za Večernji, puno drugih zanimljivih poveznica.

"Ja sam i porijeklom vezana uz Istru, po ocu, a i Čedina prva žena bila je Istranka. A moj prvi suprug rođen je 10. lipnja, baš kao i Čedo" – ispričala je odvjetnica, kojoj mnogi laskaju i kao ženi izuzetnog odjevnog stila.

"Pravi šminker je, zapravo, Čedo! To koliko vremena on potroši samo da bi odabrao i uskladio čarape...". - ustvrdila je tada Jadranka.

Otkrila je kako Čedo uvijek ide s njom u šoping. 

"Nema šanse da nađem svoju veličinu odjeće, pa uvijek kupujem cipele! Nekad si mislim: ako sad umrem, ostat će iza mene nove cipele..." - ustvrdio je Prodanović kroz smijeh.

Par je danas guštao u društvu prijatelja u slobodnom danu i fino ohlađenom roseu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

10. veljača 2021 00:17