StoryEditor
Životodmah se zaljubila

Javnost je bila ljuta na suprugu Michaela Schumachera, u prvom intervjuu nakon nesreće objašnjava zašto je izolirala muža, te kako je baš on prepoznao kćerin talent

Piše L.L.
7. studenog 2019. - 10:45
profimedia0

Pedesetogodišnja Corinna, supruga Michaela Schumachera, dala je intervju za njemački magazin "Gala", prvi nakon što je njezin slavni suprug, nezaboravni prvak Formule 1, doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Prije šest godina, najslavniji vozač Formule 1 zbog pada na skijanju doživio je teške ozljede mozga, zbog kojih je bio dugo u komi i ostao nepokretan.

Corinna je s obitelji angažirala najbolje liječnike i medicinsku njegu za supruga, te ga izolirala od vanjskog svijeta, što je izazvalo ljutnju jednog dijela javnosti.

 

Corinna je u intervjuu objasnila da dobro poznaje svog supruga, te kako mu nije željela izazivati dodatni stres.

Ispričala je kako joj je Michael ispunio mnoge snove u životu, pa i onu da ima vlastitog konja, o čemu je maštala još kao djevojčica.

- Sa 30 godina sam, jednako strastveno kao mala curica, maštala da imam konja. Michael je u jednom trenu sa mnom odletio za Dubai da vidimo arapske konje. Među mnogima u ponudi, odmah se zaljubila u Tysona... - prisjećala se Corinna jednog od najsretnijih trenutaka u životu.

Prisjetila se i kako je Michael odmah uočio kako njihova kći Gina ima poseban odnos s tim plemenitim životinjama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh Starry Nite

Objavu dijeli Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher)

 

"Provodila sam dane i dane, mjesece s konjima, čitala i učila sve o njima, ali opet sam imala poteškoće kako ih savladati.

Michael bi mi govorio da je to zato što sam prenježna prema njima.

Gina, koja se danas profesionalno bavi konjičkim sportom, je sjajna s konjima, sve im osigurava, ali im ipak zna reći i ne.

Jako sam ponosna na Ginu, što vidim da radi ono što voli i što je već sada postigla puno - nije skrivala ponos Corinna Schumacher.

 

 

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 10:23