StoryEditor
ŽivotTeški luksuz

Jared Leto zakupio dalmatinski otok, priprema pravo iznenađenje za one dubljeg džepa: za paprenu svotu nudi cijeli niz sadržaja, evo o čemu se radi

Piše L. L., H
16. siječnja 2019. - 14:10
obonjan_rivijera8-020816.JPG

Obožavatelji grupe Thirty Seconds to Mars i njenog frontmena Jareda Leta, sigurno su u deliriju - bend će održati ovoga ljeta dva koncerta, ali ponudit će uz to i cijeli niz popratnih sadržaja kako su danas izvijestili na društvenim mrežama.

Leto i ekipa zakupili su tako od tvrtke Obonjan Rivijera čitav otok kako bi tamo svoje posjetitelje smjestili i trodnevno uživali. Podsjećamo, 2015. godine ova je tvrtka od Grada Šibenika dobila koncesiju na 43 godine i na Obonjanu izgradila luksuzno kamp odmaralište kapaciteta 1000 ležaja.

Iz Obonjan Rivijere su Hini potvrdili da su otok za vrijeme festivala iznajmili organizatorima Mars Islanda, te da će im oni biti samo operativna podrška kroz to vrijeme. Inače, ovaj je otok u blizini Šibenika u vrijeme bivše države bio poznat kao otok izviđača, dok su za vrijeme Domovinskog rata tamo su bile smještene izbjeglice - iz "divljeg" je pretvoren u pravi resort za ljetovanje.

Od 9. do 12. kolovoza trebao bi se tako održati tzv. Mars Island festival, a slijede novosti koje će veliku većinu oduševljenih fanova vjerojatno spustiti na zemlju. Cijena ulaznice će se, naime, kretati od 9750 do čak 42.270 kuna.

A što se nudi za ovu paprenu svotu?

Uz sav niz popratnih sadržaja poput joge, meditacije, radionica i sportova na vodi, posjetitelji će biti smješteni u luksuznim četverokrevetnim šatorima (9750 kn). U cijenu je uključen smještaj za tri noći i hrana.

Za onu (mnogo) višu cijenu pak nudi se smještaj u dvokrevetnoj drvenoj kući, a u paketu dolazi i VIP iskustvo s Jaredom Letom. Glumac još nije otkrio o čemu se radi, ali sudeći po njegovoj aktivnosti na društvenim mrežama kao i bliskom odnosu s fanovima, to možemo očekivati uskoro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRE-SALE IN 6 DAYS!!! 🕺🏻🕺🏻🕺🏻

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Izdvojeno

11. srpanj 2020 13:47