ŽivotŠOK I NEVJERICA

Izvještavao je o najvećim užasima, a jutros je njegova slavna djevojka postala udarna tragična vijest: Mijatović je zahvalan policiji, podrška stiže sa svih strana

Piše M.K.
7. veljača 2019. - 15:35
mladen i dea

Mladenu Mijatoviću, poznatom beogradskom novinaru čiji profil na Instagramu svjedoči kako su izvještaji o tragičnim događajima, nesrećama, kriminalu njegova svakodnevica, jutros je sudbina mamijenila prvi "teren" na kojeg nije mogao otići.

Beogradski mediji izvjestili su o strašnoj nesreći, čija je protagonistica bila i njegova voljena Dea Đurđević, poznata voditeljica, koja je u nevjerojatno nesretnom i strašnom spletu okolnosti ostala bez ruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pozarevac #policija #uvidjaj #pink #nacionalnidnevnik #ekskluzivno #reporter #pamperoforce #mladenmijatovic

A post shared by Mladen Mijatović (@mmijatovic_official) on

Ne samo da novinar i dečko voditeljice na TV Pinku nije stao pred kamere, to nisu bili u stanju uraditi ni druge kolege, piše Telegraf.

Horor u Beogradu: poznata srpska voditeljica u teškoj prometnoj nesreći ostala bez ruke

Kolega s kojim je Dea Đurđević trebala voditi jutarnji program, Predrag Sarapa, također nije došao na posao, a za Blic je ispričao jezivo svjedočanstvo:

"Trebali smo voditi program. Vidio sam ju na licu mjesta. Ići ću u bolnicu, ali ona je sada u operacijskoj sali. Nemam snage bilo što više reći, razumite me".

Voditeljica ga je navodno nazvala da će zbog manjeg sudara kasniti na posao, a on je novinarima kazao da je tijekom poziva čuo njezin vrisak i udar autobusa. 

Dein dečko Mladen Mijatović u svemu nije propustio priliku da pohvali rad policije.

"Moram reći da je policija odlično obavila posao, da liječnici to isto rade..." - izjavio je Mijatović za "Blic".

Mijatović i Đurđević poznati su beogradski i ljubavni i medijski par, a da će unesrećenoj voditeljiciupravo Mladen biti najveća podrška ne treba uopće sumnjati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2godine❤️ #2years #ljubav #love

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lastnight ❤️ #love

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

#DEA ĐURđEVIć#MLADEN MIJATOVIć