StoryEditorOCM
ŽivotVELIKA DILEMA

Ispovijest zaručene žene: ‘U pet godina veze me nije predstavio svojoj djeci, ne znam mogu li planirati vjenčanje‘

Piše MOZAIK SD
1. travnja 2023. - 13:55

Jedna zabrinuta žena svoju je dilemu oko zaruka podijelila u ispovijesti za The Sun

"U vezi sam s muškarcem kojeg volim i za kojeg sam se htjela udati ali sada, iako smo se zaručili i tražimo zaručničko prstenje, više nisam sigurna je li to dobra odluka, započela je svoju anonimnu ispovijest upućenu kolumnistici Deidre.

Buduća mlada tvrdi da su njoj 42, a njezinom zaručniku 49 godina. On je, kako kaže, razveden i ima djecu od osam i deset godina, a posvećuje ih svako nekoliko mjeseci jer žive daleko. Svaki tjedan s njima komunicira putem videopoziva, ali im još nije obznanio veliku vijest. Uz to, nikada im nije rekao ni da njegova zaručnica postoji.

"Stalno ga pitam da upoznam djecu, ali mi on uvijek odgovara: "Jednog dana, samo ne još" i tako već pet godina

", rekla je.

"Ne mogu ni započeti s planovima za vjenčanje kad o velikom dijelu njegova života ne znam ništa", dodaje i tvrdi da bivša supruga njezinog zaručnika već ima dijete s drugim muškarcem. 

Deidre joj je dala jednostavan savjet. Poručila joj je da treba biti iskrena. 

"Nađite trenutak da s njim porazgovarate o tome zašto krije djecu od vas ili vas od njih", rekla joj je Deidre i dodala: "Zamolite ga da bude iskren".

Objasnila je i mogući motiv zbog kojeg je ženin zaručnik toliko tajnovit.

"Moguće je da brine da bi ga bivša žena mogla spriječiti da ih viđa ako sazna da je u novoj vezi. Zvuči iracionalno, ali je moguće", rekla je.

"Ako je tako, potaknite ga da smisli najbolji način da razgovora s njom i da vas prije vjenčanja upozna s djecom. Možda ne postoji drugi razlog i uz malo hrabrosti to ostavite iza sebe i isplanirate to vjenčanje koje želite", savjetovala je za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 03:57