StoryEditorOCM
Životsve se doznalo

Ispovijest preplašene žene: ‘Ljubavnik i njegova supruga su mi kolege, ona je sve saznala i sada mi je život pakao...‘

Piše MOZAIK SD
10. svibnja 2023. - 06:25

Anonimna žena mlađe dobi za The Sun se otvorila o svojoj aferi sa zauzetim, starijim muškarcem. 

Iako je sve počelo idilično, njihova veza je odjednom naišla na probleme, zbog čega je ona zatražila savjet stručnjaka. "Moj život je postao pakao otkako je žena mog ljubavnika saznala za našu aferu. Svi radimo zajedno i malo je reći da su stvari postale neugodne."

Prepričala je sve o početku njihove afere.

"Ja imam 32 godine, on 46, a njegova žena 42. Naša afera počela je prije dvije godine, kada sam počela raditi kao recepcionerka u novom hotelu. On je bio šef odjela, tako da smo se dosta brzo upoznali. Iako me privlačio, nisam o tome razmišljala jer sam znala da je oženjen jednom od šefica bara", objasnila je.

Objasnila je i što se dogodilo tijekom prve večeri njihove afere.

"Sve se promijenilo one noći kada smo išli s posla. Njegova žena je morala ostati kući kako bi čuvala djecu. Koketirao je sa mnom cijelu noć i dodirivao mi ruke u svakoj prilici. Nakon previše pića dijelili smo taksi kući i nismo mogli odoljeti jedno drugom. Od tada pa nadalje nismo mogli držati ruke podalje jedno od drugog i proveli smo posljednje dvije godine skrivajući se."

Ipak, kako to uvijek i biva, njihova tajna nije ostala skrivena zauvijek. Ova okolnost djevojci je otkrila istinu o njezinom odnosu s oženjenim ljubavnikom.

"Bili smo oprezni, ali njegova žena je ipak saznala. Očekivala sam da će prekinuti svoj brak tada, ali umjesto toga, on je prekinuo sa mnom. Nakon toga me blokirao i od tada je tako grub prema meni, odbija me čak pogledati u oči", objasnila je razočarano.

Žena ovoj djevojci, s obzirom na to da joj se uplela u brak, ipak nije ostala dužna. 

"Da stvar bude gora, njegova žena je počela širiti ružne glasine o meni među osobljem. Strah me  otići na posao i čuti šaputanje u hodniku. Znam da je sve ovo moja krivica, ali osjećam se bespomoćno i ne znam što mi je činiti."

Savjetnica za muško-ženske odnose dala joj je neočekivani savjet. 

"S vremenom ćeš vidjeti da je prekid ove veze najbolja stvar za vas oboje. Nažalost, ovakvi muškarci rijetko ostavljaju svoje supruge. Što je afera duže trajala, duže bi te zadržavao. Ponašao se prema tebi kao prema predmetu, a ti vrijediš više od toga", rekla je pa objasnila dodatno:

"Blokiranje i gruboća sigurno su bolni, ali nadamo se da će te uvjeriti da ti je daleko bolje bez ovog čovjeka. Za tango je potrebno dvoje i oboje ste odgovorni za svoje postupke. Ako se nastavi, razgovaraj s nekom nadređenom osobom na poslu koja ti može pomoći neutralizirati situaciju, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 05:51