StoryEditorOCM
Životponosi se tim

Ispovijest djevojke koja je prvi put ostala trudna s petnaest godina: ‘Do svoje devetnaeste, bila sam trudna sedam puta‘

Piše MOZAIK SD
7. siječnja 2024. - 21:36

Djevojka koja je bila trudna sedam puta do svoje 19. godine progovorila je o okrutnim primjedbama koje je dobila zbog toga što je mlada mama.

Angie je prvi put zatrudnjela s 15 godina, sa sadašnjim suprugom Jordonom. Par ima troje prekrasne djece, a sada očekuju svoje četvrto i unatoč tome što su joj ljudi govorili da ne bi trebala imati dijete s 15 godina, mlada mama ignorirala je mrske komentare i poželjela dobrodošlicu njihovoj kćeri Neveah, koja sada ima četiri godine. 

Nakon što su se upoznali u Jordonu na zabavi, par se vjenčao nedugo nakon Angienog 16. rođendana i dočekali svog drugog sina, Hudsona, kada je Angie imala 17 godina. 

Nažalost, par je imao pet spontanih pobačaja, ali su prošle godine dobili treće dijete, Finley. Sada s 21 godinom, Angie ne može biti sretnija što ima veliku obitelj u mladosti i tvrdi da "živi svoj najbolji život", prenosi Mirror

Tek nekoliko mjeseci nakon upoznavanja par je saznao da je trudna, a nakon osam testova za trudnoću konačno su povjerovali da se to događa. Djevojka je u to vrijeme bila na kontracepciji, ali je rekla: "Nisam sigurna zašto nije djelovala za nas, ali u tom smo trenutku trebali imati dijete", u razgovoru za ‘Love Don‘t Judge‘ Truly seriju.

Mlada mama otkrila je i kako je naišla na pomiješane reakcije kada je vijest priopćila prijateljima i obitelji, jer je rekla da je bilo "puno ljutnje, šoka i razočaranja" i dodala: "Kad bi mi netko rekao da je trudan sa 15 godina bih i ja sigurno bila šokirana. Znala sam da nećemo dobiti najbolje reakcije ljudi. Svatko je imao drugačiju reakciju kad smo im rekli da čekamo dijete." 

Iako joj se sviđa što je u mladosti imala veliku obitelj, nisu joj strane osuđujuće primjedbe, koje su počele kada je zatrudnjela dok je bila u školi. "Presuda može biti teška. Bila sam još jako mlada i išla sam u školu kad sam saznala da sam trudna, pa sam izgubila sve s kojima sam bila bliska jer više nismo imali iste živote."

Angie je također otkrila kako će podli trolovi stalno davati komentare pune mržnje prema njezinoj obitelji, a mnogi je nazivaju "patetičnom" i "sramotnom", zbog toga je tvrdila da osjeća pritisak više nego ikad da mora biti dobra. "Kažu da sam jadna i da ovo nije nešto za hvalisanje i sramota. Svi žele da propadnemo, pa imate veći pritisak na sebe."

Iako voli svoju veliku obitelj i "ne može biti sretnija" što je mlada mama, Angie je priznala: "Pobačaji su me naučili da jednostavno budem zahvalna na djeci koju imam. Uvijek sam željela veliku obitelj." Par se sada sprema poželjeti dobrodošlicu svom četvrtom djetetu u obitelj i "tako su jezivo uzbuđeni što su trudni i požele dobrodošlicu našem četvrtom djetetu na ovaj svijet i budu potpuni s našom obitelji."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:30