StoryEditor
Životvrhunski robot

Predstavljamo novu seriju pametnih robotskih usisavača Roomba, serija i3

Piše Native
8. travnja 2021. - 08:00

iRobot, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu predstavlja novu seriju pametnih robotskih usisavača, seriju i3. S promocijskom cijenom od 3.499 kuna, Roomba i3(i3158) očarat će vas svojim modernim izgledom i najsuvremenijom tehnologijom

I uštedjeti vam trud i vrijeme…

Naime, vremena su sve toplija, proljeće već kuca na vrata. Vikend je sunčan, a vi morate – čistiti. Ne zato jer ste previše neuredni ili nešto slično, već zato što jednostavno – nemate vremena preko tjedna. Pa nećete susjedima i ukućanima zagorčavati živote usisavajući u osam sati navečer.

Svatko se barem jedno našao u ovoj situaciji. Kako vremena napreduju tako nam je tehnologija postala spas za naše slobodno vrijeme. A, jedan od vodećih proizvođača modernih tehnoloških rješenja, robotskih pomagača u čišćenju, iRobot, ima savršeni odgovor na ovu situaciju.

Roomba i3(i3158) namjerno i logično čisti u pravilnim redovima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Ako se baterija robota isprazni, Roomba će automatski napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi. Nećete je naći nasred prostorije kako prazne baterije stoji nedovršena posla.

Jedna od najimpresivnijih značajki Roombe su njeni filtri. U ovo doba je provjetravanje prostorija postalo higijenom, no tada se u prostorije ne uvuče samo prašina već i pelud, naročito u proljeće. Ako imate alergije znate o čemu pričamo. E, Roomba i3 serije također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse.

Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove i 10X veće usisne snage u usporedbi sa serijom Roomba 600. Koristeći patentiranu tehnologiju Dirt Detect ™, Roomba tako zna gdje se nakuplja prljavština i fokusira čišćenje na tim određenim područjima.

Zato, ako vaš kućni ljubimac ima omiljenu poziciju unutar stana, budite uvjereni kako će Roomba obratiti posebnu pažnju baš na to mjesto. Ili na lokaciju ispod kreveta – gdje se toliko puta saginjemo kako bismo skupili sve velike i male čestice prašine…

Također Roomba i3 donosi promišljeni novi dizajn koji se dobro uklapa u domove potrošača, s izdržljivom teksturom tkanine koja umanjuje otiske prstiju i skuplja manje prašine. Svjetlosni prsten je ugašen dok ne radi i pomaže robotu da se uklopi u vaš prostor, osvjetljavajući se samo kako bi komunicirao ponašanje robota ili obavijesti kada robot aktivno čisti. Pored toga gledajući industrijski dizajn Roomba je uvijek bila i ostala vodeća na tom polju po pitanju pametnih robota namijenjenih čišćenju doma. Praktičan i svevremenski oblik upakiran sa zanimljivim estetskim detaljima omogućuje Roombi da ujedno postane i statusni simbol – onaj čistog domaćinstva.

Definitivno najzanimljivija činjenica kod Roombe jest upravljanje preko aplikacije. Dolaze toplija vremena, i definitivno je bolje sunčane vikende provoditi u prirodi, umjesto da kod kuće se hrvate sa usisivačem. Roomba će vam to omogućiti.

Korisnici također mogu dobiti više od svoje Roombe i3 s redizajniranom aplikacijom iRobot Home, koju pokreće iRobot Genius™, a koja korisnicima izvan standardne kontrole aplikacije daje dodatno personalizirano iskustvo čišćenja. Dostupna za iOS i Android uređaje, iRobotova vrhunska umjetna inteligencija i mogućnost razumijevanja kuće omogućuju Roombi i3 da nauči kako želite čistiti. Tako će ponuditi će personalizirane prijedloge putem iRobot Home aplikacije, poput preporučenih rasporeda čišćenja na temelju prošlih poslova čišćenja i korisnih prijedloga za čišćenje tijekom sezona linjanja kućnih ljubimaca ili sezona alergija. Ne samo da ste dobili čistača kojeg možete uposliti kada god želite, bilo momentalno ili zakazivanjem usisavanja, već je Roomba s novom serijom postala i svojevrsni savjetnik u održavanju vašeg kućanstva – čistim.

Pogledajte video o seriji i3:

Automatizacije temeljene na događajima mogu se postaviti izravno u aplikaciji iRobot Home, ekskluzivnoj mogućnosti za iRobotove kupce. Bez obzira idete li na posao ili u planinarenje, Roomba i3 može započeti čišćenje kad to za vas zatraže pametni kućni uređaji. Kada se povežu s uređajima s omogućenom Alexa ili Google asistentom, korisnici mogu kontrolirati Roombu i3 samo zvukom svog glasa. Roomba i3 također podržava tehnologiju Imprint Link ™ kako bi se mogao povezati i s robotom za pranje podova iRobot Braava jet® m6 kako bi pružio dodatnu razinu čišćenja.

U tom slučaju uistinu ne morate brinuti za ništa. Barem što se prljavštine i prašine u vašem domu tiče.

Serija i3 sastoji iz linije i3 koja uključuje robotski usisavač, i iz linije i3+ koja pored robotskog usisavača uključuje i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Roomba i3+ je opremljena bazom za automatsko pražnjenje prljavštine Clean Base® uz koju robot samostalno prazni svoj spremnik. Roomba i3+ automatski prazni do 60 dana nečistoće i smeća u svoju bazu, koja je ujedno i stanica za punjenje robota. Otpadci se zatim zatvaraju u četveroslojnu AllergenLock™ vrećicu koja zarobljava 99 posto peludi i plijesni.

'Još uvijek želite provoditi vrijeme čisteći kuću, ured? Ili biste radije pročitali knjigu, prošetali u prirodi, popili kavu s prijateljicama? Mi znamo za koju opciju će se većina vas odlučiti, posebice kada vam otkrijemo da je Roomba i3(i3158) sada na promocijskom popustu. Promocijska cijena je 3.499 Kn i traje od 15.03.2021. i do 30.04. 2021., ali požurite jer količine su ograničene! A Roomba i3+(i3558) možete kupiti po cijeni od 5.899 Kn.

Roomba i3(i3158) i Roomba i3+(i3558) su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u City Center One u Splitu i iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu ), te kod slijedećih ovlaštenih prodavača: Sancta Domenica, Harvey Norman, Centar tehnikeSvijet Media, Bazzar, eKupi, Links. Detaljnije o proizvodu možete pogledati ovdje.

Posebna akcija čeka na one koji se odluče kupiti Roombu na maloprodajnom mjestu iRobot kiosk u City Centru One Split. Naime, tamo vas očekuje ekskluzivno sniženje za model Roomba 698 koju sa standardnom cijenom od 2.799 kn možete kupiti sada po akcijskoj cijeni od 1.699 kuna. Akcija traje do 18. 04.2021 ili do isteka zaliha i vrijedi samo za ovo prodajno mjesto. Za više informacija možete i nazvati iRobot kiosk 091 607 0006!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. srpanj 2021 17:27