StoryEditorOCM
ŽivotZa ne vjerovati

Imala je spolni odnos s nogometašem, pa umrla nakon 4 srčana udara: liječnici su bili šokirani kad su vidjeli...

Piše MOZAIK SD
20. veljače 2024. - 17:17

Tužna vijest stiže iz Sao Paola: mladi 18-godišnji brazilski nogometaš Dimas Candido de Oliveira Filo pod istragom je policije nakon tragedije koja ga je zadesila. Nogometaš je noć proveo s 19-godišnjom Livijom Gabriele koja je umrla tijekom provoda u njegovom stanu.

image

Dimas Kandido de Oliveira Filo

Printscreen Youtube

Djevojka je tijekom spolnog odnosa doživjela srčani udar. Pozlilo joj je nakon što je vidjela krv kako joj teče iz spolovila. Hitna pomoć je brzo stigla, ali nisu je uspjeli spasiti. Mlada djevojka je u kratkom vremenu doživjela čak 4 srčana udara.

"S posebnom pozornošću pratimo situaciju oko jednog našeg igrača. Stojimo na raspolaganju istražiteljima i duboko žalimo zbog smrti Livia Gabriele", objavio je brazilski klub.

Par se poznavao tek dva mjeseca, a upoznali su se na Instagramu. O ovom slučaju pišu brojni svjetski mediji, a brazilski CNN objavio je da je mladi nogometaš svjedočio u policiji.

image

Livia Gabriele

Printscreen Youtube

Djevojka je rekla svojoj obitelji da ide s prijateljicom gledati utakmicu u restoran, ali je otišla u nogometašev stan gdje je imala sastanak s Dimasom.

Dimas je policiji rekao da nisu konzumirali nikakvu drogu te da je seksualni čin bio dobrovoljan.

Liječnici su obitelji nesretne djevojke rekli da je u kratkom vremenu imala nekoliko srčanih udara, ali da su uspjeli nakratko stabilizirati njezino stanje i zaustaviti krvarenje iz spolnog organa. Ali smrt je uslijedila nakon kobnog četvrtog srčanog udara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 00:13