StoryEditorOCM
Životzna svoj put

Ima 33 godine, a još je djevica: ‘Nisam religiozna nego uživam u životu, a seks mi jednostavno nije prioritet‘

Piše mozaik sd
16. kolovoza 2024. - 20:50

 U literaturi i medijima već se duže može pronaći podatak da milenijalci u intimne odnose stupaju kasnije od svojih roditelja.

Jedna od njih sada je potvoreno, pod imenom i prezimenom, progovorila o svome stavu.

Lauren Harkins, trideset trogodišnja djevica iz Portlanda u Maineu, je u intervjuu za Southwest News Service izjavila da nema ništa loše u tome što je kasno sazrela i tvrdi da je prilično uobičajeno za pripadnike milenijalaca da nikada nisu imali seksualne odnose. Ona je otkrila i da religija nije razlog zašto je ostala čedna.

"Ja sam djevica, ali nisam tradicionalna. Obično je jedno ili drugo, ali ja sam jednostavno vrlo zadovoljna sama sa sobom", rekla je Lauren, piše New York Post.

"Dvadesete su tako zbunjujuće, svi pokušavaju pronaći karijere i snalaze se u svemu tome, seks jednostavno nije bio nešto što sam željela", kaže.

Kao jedinica Harkins je rano naučila kako da bude zadovoljna sama sa sobom i nikada aktivno nije tražila vezu.

I dok su se njeni prijatelji nosili s burnim mladalačkim ljubavima, Harkins se suočavala sa smrću oca, koji je preminuo kada je bila tinejdžerica.

Putovanja su joj važnija od seksa

Ona sada uglavnom živi od očeve zaklade i uživa u životu punom putovanja i avantura, govoreći da seks jednostavno nije bio prioritet.

"Nedavno sam bila u Maroku, u Peruu, na Kajmanskim otocima, Bahamima, u Francuskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj, volim uroniti u nove kulture", kaže oduševljeno.

Djevica sada ističe da se napokon osjeća spremnom upoznati partnera s kojim će dijeliti život, ali se ne želi zadovoljiti s prosječnim tipom.

"Mislim da je važno imati visoke standarde u svemu - romantično i inače", tvrdi.

Harkins kaže da se nada kako će govoreći o svom životu bez seksa razbiti stigmu koja okružuje odrasle djevice.

"Imam stotine poruka od ljudi u sličnim situacijama, pa se osjećam kao da im pomažem", rekla je ona.

“Zdravog sam uma i tijela, nisam nisam socijalno nespretna ili potisnuta, sasvim sam normalna unatoč svom jedinstvenom načinu života”, nastavila je.

"Samo sam kasno procvjetala - to ne znači da nešto nije u redu sa mnom", zaključuje ova djevica iz uvjerenja, piše New York Post

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 08:42