StoryEditor
Životvlasti nemoćne

Građani šize zbog susjeda s paklenim smislom za uređenje eksterijera

Piše PSD.
8. srpnja 2013. - 19:41
Stanovnici malog mjesta Chesnee u Južnoj Karolini nemoćni su pred bizarnim uređenjem eksterijera obiteljske kuće koje izaziva nelagodu u susjedstvu, pa su pozvali u pomoć i lokalne vlasti i medije no za sada bez rezultata, prenose američki mediji.

Vlasnik kuće objesio je odrezanu plastičnu okrvavljenu glavu s jednog od prozora, stakla zamrljao crvenim mrljama koje nalikuju na krv, ulaz ogradio žutim trakama, a na prilazu kući kredom je na asfaltu iscrtao obris tijela i ogradio ga trakama, što je uznemirilo stanovnike inače urednog predgrađa.

Prekrasna kuća ranije je bila na prodaju no vlasnik je odustao od prodaje i 'preuredio' eksterijer nakon sukoba sa susjedom oko uređenja okućnice.U dvorištu su tako ostali samo panjevi nakon što je porezano svo ukrasno drveće a umjesto vrtne fontane ispred kuće osvanula je zahodska školjka s posađenom biljkom. U jednom od prozora postavljena je i plastična ruka koja pokazuje susjedima srednji prst.

Otac vlasnika kuće kaže kako njegov sin ima pravo urediti kuću i njezin okoliš po svom ukusu a za pravo su mu dale i lokalne vlasti koje su uspjele jedino u molbi da ukloni 'prostu' plastičnu ruku s prozora.

"Sve dok uređenje nije nepristojno, ne možemo ništa učiniti", kažu predstavnici gradske vlasti.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 09:51