StoryEditorOCM
Život‘NE TRAŽIM LJUBAV, OVO JE LIJEK!‘

Gledate ‘Ples sa zvijezdama‘ i razmišljate kako bi bilo sjajno ‘razdrmati bokove‘? Gospođa Edita iz Splita će vas oduševiti svojim iskustvom u 60. godini: Punim se endorfinom, a kile same idu

16. ožujka 2022. - 16:40
Zoran Dadić i Edita Tadić u elementu sreće: Nisam se upisala da bih pronašla novu ljubav, ljekovito je kao neki medikament  Saša Burić/Cropix

Marčane bure otpuhuju sve pred sobom, da nema fijuka vjetra, splitska bi se noć mogla nazvati gluhom, studenom; mikrolokacija radnje je Split 3, mrak, na ulicama nema žive duše.

Osim nas iz novina, koji ulazimo u jedan od portuna, spuštamo se u atomsko sklonište, ali na sreću ne da bismo se od neke nevolje skrili - idemo na ples u Centar plesa, jednu od najstarijih plesnih škola u gradu.

I tako se iz one noćne splitske pustoši u hipu teleportiramo u drugu dimenziju; kročimo na plesnjak koji vrvi od života, muzika svira, ljudi plešu. Na stolovima sir, pršut. U kantunu pjevač Petar Dragojević! Kakav obrat!

- Nije uvijek meza tu, ali danas imamo dupli rođendan pa naši članovi u sličnim prigodama službenu proslavu organiziraju baš ovdje, jer je veselje zagarantirano.

Zato ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 22:01