StoryEditor
ŽivotNEVJEROJATNO

Evo zbog čega ne treba vjerovati svemu što vidimo na društvenim mrežama: muškarac se hvalio da je uživao u 'privatnom letu' pa je aviokompanija poslala službeno priopćenje...

18. kolovoza 2019. - 15:43

Vincent Peone, pisac i redatelj iz New Yorka, na društvenim se mrežama pohvalio da je imao priliku uživati u privatnom letu. Objavio je snimku na kojoj se vidi da je jedina osoba u avionu, a čak je imao priliku doći do pilota i kopilota koji su mu pružili ruku.

- Ovo me podsjetilo na iskustvo putovanja pedesetih godina prošlog stoljeća. Sve je bilo jako pozitivno, a piloti i stjuardese mislili su da je situacija jako smiješna. Ali ja sam razmišljao: "Zašto biste ovo uopće napravili, zašto poletjeti? Možete mi otkazati let ili tako nešto - napisao je na Twitteru, prenosi Daily Mail.

Ipak, da onome što vidimo na društvenim mrežama ne treba baš uvijek vjerovati, dokazuje priopćenje koje su poslali iz Delta airlinesa, kompanije kojom je Peone navodno letio.  

- Proteklog tjedna Deltin let 3652  nakratko je ogodođen zbog problema s održavanjem. Krenuo je nakon kratkog vremena, ali bez iti jednog putnika - kazao je glasnogovornik Delta airlinesa Anthony Black za Washington Post, a Peone je naknadno promijenio priču.

- Hvala Delta na nevjerojatnom iskustvu. Moj video je bio sto posto istinit i onda sam prestao snimati. Nakon što se privatni charter pokvario, iduće sam jutro letio redovnom linijom - napisao je na svom Twitter profilu.

 

 

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 18:03