StoryEditorOCM
ŽivotNEZNANJE ILI...?

Dvije žene i muškarac uhićeni su: bebu staru samo dva mjeseca hranili su kozjim mlijekom, sokom i - bečkim kobasicama!

Piše MOZAIK SD
26. kolovoza 2024. - 09:57

U ruralnom jugozapadnom Missouriju uhićeni su dvije žene i jedan muškarac pod optužbom za ugrožavanje djece. Uhićenje je uslijedilo nakon dojave državnoj telefonskoj liniji za zlostavljanje i zanemarivanje djece, piše Fox2now.

Glasnogovornik šerifovog ureda okruga Douglas rekao je da su zamjenik i članovi Odjela za djecu otišli na imanje gdje su pronašli oko 80 biljaka marihuane. Međutim, zamjenik nije zatekao nikoga u kući. Sat vremena kasnije vratili su se u kuću i vidjeli da su biljke marihuane posječene i stavljene na hrpu. Šerif je pokucao na vrata i razgovarao s Jammiejem J. Whiteom.

Šerifov ured rekao je da je White (44) rekao šerifu da su Ashlee M. Dean (21) i Nicholas W. Womble (25) otrčali u šumu s djetetom starim 8 tjedana nakon što su zamjenik i radnici Dječjeg odjela prvi put otišli. White je također priznao da je u međuvremenu posjekao biljke marihuane.

image

Ilustracija

Shutterstock

White je viknuo prema šumi, a Womble i Dean su izašli s djetetom. Beba je pothranjena i lošeg fizičkog zdravlja i odvedena je u lokalnu bolnicu.

Šerifov ured je rekao da su roditelji hranili bebu kozjim mlijekom, zgnječenim bečkim kobasicama i sokom Mountain Dew Code Red.

Ured tužitelja okruga Douglas optužio je Whitea, Womblea i Dean za ugrožavanje dobrobiti djeteta prvog stupnja – ozbiljne tjelesne ozljede i zlostavljanje ili zanemarivanje djeteta. White ostaje u zatvoru uz jamčevinu od 150.000 dolara, a jamčevina za Womble i Dean je 15.000 dolara.

Trojac bi se trebao vratiti na sud 3. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:23