StoryEditor
ŽivotObiteljsko gnijezdo

Doris Pinčić sasvim slučajno otkrila gdje se nalazi kuća koju su ona i muž kupili bez kredita; Nakon fotografije iz malog mjesta, pratitelji poručili: Dobro došla u susjedstvo!

Piše L. L.
18. studenog 2019. - 16:00
pincic_rogoznica1-280817

Nedavno nam je Boris Roznica otkrio kako je sa suprugom Doris Pinčić kupio kuću bez kredita, a nakon što je njegova izjava obišla i ostale medije, te izazvala gomilu komentara pratitelja šokiranih potezom poznatog para, čini se da je par sasvim slučajno otkrio lokaciju svojega gnijezda.

Podsjećamo, sve što je glazbenik tada otkrio je da su "intenzivnim radom u proteklih osam godina" on i supruga uštedjeli za svoju kuću iz snova, što je kod brojnih komentatora izazvalo nevjericu. U državi kao što je Hrvatska rijetko si koji mladi par može priuštiti sličan luksuz, no u slučaju Rogoznica stambeno je pitanje riješeno gotovinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", zaključio je u razgovoru Rogoznica.

Boris Rogoznica: Supruga Doris i ja uspjeli smo kupiti kuću bez kredita nakon zajedničkih 7-8 godina rada; Nada se i proširenju obitelji: Stvarno volim raditi djecu...

Prema fotografijama koje je par naknadno objavljivao na svojim Instagram profilima, uz kuću se nalazi i vrt od 130 kvadrata u kojemu planiraju saditi voće i povrće, a u njihovom novom domu nalazi se i poveća kuhinja u kojoj će Doris moći snimati svoje kulinarske emisije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

A nedavno je bivša voditeljica Narodnog radija slučajno otkrila lokaciju - nakon što se pohvalila slikom iz susjedstva po kojemu je trčala s kujicom Ritom, javili su se obožavatelji koji stanuju u blizini. Kuća Rogoznica nalazi se tako, po svemu sudeći, u Velikoj Mlaki, mjestu između Zagreba i Velike Gorice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Dobro došla u susjedstvo"; poručili su Doris pratitelji.

#DORIS PINČIĆ ROGOZNICA#BORIS ROGOZNICA

Izdvojeno

16. lipanj 2020 23:20